# #

19 Αυγ 2011

Λετε να το κανε κι αυτο ο...ΣΥΡΙΖΑ???


...η τελος παντων το γερμανικο του ξαδερφακι???

Εμπρησμοί για 4η νύχτα στο Βερολίνο - Αμοιβή για τον εντοπισμό των δραστών
    


ImageΤουλάχιστον 12 αυτοκίνητα κάηκαν τη χθεσινή νύκτα στο Βερολίνο, έναντι 9 την προηγουμένη και 15 τη νύκτα της Τρίτης προς την Τετάρτη.






 Οι πράξεις αυτές καταδικάσθηκαν από την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, ενώ η Αστυνομία προσφέρει αμοιβή 5.000 ευρώ για κάθε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Η Αστυνομία του Βερολίνου θεωρεί ότι πρόκειται για ...
πράξεις βανδαλισμού. "Πολλοί εμπρησμοί το 2009 είχαν ως στόχο ακριβά αυτοκίνητα, υπήρχε σαφής πολιτικός στόχος", δηλώνει η Αρχηγός της Αστυνομίας του Βερολίνου Μαργκαρέτε Κόπερς, σε συνέντευξή της στην Berliner Zeitung.
Ωστόσο διατύπωσε την εκτίμηση ότι ορισμένες μεμονωμένες ενέργειες "έχουν σχέση με κινήματα της αριστεράς", ενώ δήλωσε ότι δεν θεωρεί ότι οι πράξεις αυτές αποτελούν μίμηση των πρόσφατων ταραχών στο Λονδίνο.
Το 2010, ο αριθμός των αυτοκινήτων που πυρπολήθηκαν στο Βερολίνο μειώθηκε στα 54, έναντι 221 το 2009. Συνήθως, οι εμπρησμοί αυτοκινήτων είναι αυξημένοι την 1η Μαΐου στις λαϊκές συνοικίες της πόλης, θέατρο συγκρούσεων ανάμεσα σε μέλη της άκρας αριστεράς και τις αστυνομικές δυνάμεις.

 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.