# #

16 Αυγ 2011

ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???


Η Ελλάδα, παγκόσμιο πειραματόζωο στα πιο στυγνά οικονομικά μέτρα που λαμβάνονται σε βάρος μιας χώρας, με ταυτόχρονο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της,  όπως φαίνεται δέχεται να γίνει πειραματόζωο και σε έναν άλλο τομέα:

  Σε αυτόν της δημιουργίας τσουνάμι στην Μεσόγειο θάλασσα! Ναι, όπως το διαβάζετε. 


Ήδη το... νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για Κέντρο Προειδοποίησης τσουνάμι, έχει συζητηθεί στην Βουλή και είναι έτοιμο!
Είναι δυνατόν;  Η Ελλάδα που έχει να αντιμετωπίσει τεράστια οικονομικά προβλήματα, να υλοποιεί το Κέντρο προειδοποίησης τσουνάμι; 
Την ώρα ποτέ στην ιστορία της χώρας δεν καταγράφηκε τσουνάμι στο Αιγαίο ή στο Ιόνιο! Και όμως, η χώρα ασχολείται με το ανύπρακτο αυτό θέμα, συστήνοντας Κέντρο Προειδοποίησης παλλιροϊκών κυμάτων! 
Είναι δυνατόν μέσα στους μικρούς-κλειστούς κόλπους της Ελλάδος να δημιουργηθεί τσουνάμι;
Αν και το ερώτημα από μόνον του δίνει αρνητική απάντηση, όπως επίσης ότι είναι αδιανόητη η σύσταση Κέντρου Προειδοποίησης Τσουνάμι, η  πραγματική απάντηση για την δημιουργία της παραπάνω Επιτροπής δίνεται ανατρέχοντας στο πρόσφατο παρελθόν, σε ένα άλλο θέμα: Το 2005 η χώρα είχε συστήσει Επιτροπή για Πανδημία Γρίππης! 
Μάλιστα! Τέσσερα χρόνια (4), πριν την μεγάλη μπλόφα της πανδημίας γρίππης, για την οποία η χώρα μας δαπάνησε πάνω από 5.000.000 € σε αγορά εμβολίων (τα οποία τελικά πετάχτηκαν), χρήματα τα οποία πήγαν στις τσέπες των φαρμακοβιομηχάνων, η τότε ελληνική κυβέρνηση (Καραμανλή) είχε φροντίσει να συστήσει Επιτροπή για Πανδημία Γρίππης (Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, κάτω φωτό)!!!

Τυχαίο; Δεν νομίζω. Το γεγονός ότι η τότε Κυβέρνηση γνώριζε την επερχόμενη πανδημία γρίππης (και όχι την κάποια άλλη πανδημία), λέει πολλά.
Και  έρχεται η σημερινή Κυβέρνηση Παπανδρέου, να πετάξει λεφτά για την δημιουργία Επιτροπής Προειδοποίησης τσουνάμι!
Αφήνουμε κατά μέρος την λεηλασία της δημόσιας περιουσίας που θα γίνει με τους διορισμούς που θα απαιτήσει ο νέος Οργανισμός και τα  χρήματα θα πεταχτούν από το παράθυρο για το τσουνάμι, εντοπίζοντας το ρεπορτάζ αποκλειστικά σε αυτό που φαίνεται ότι έχουν σχεδιάσει κάποια αρρωστημένα μυαλά σε βάρος της χώρας: Στην δημιουργία ενός τσουνάμι που θα πλήξει την Ελλάδα μέσα στα επόμενα χρόνια. Κάτι που φαίνεται να αποδέχεται η Κυβέρνηση!
Το τσουνάμι στην Ιαπωνία, όπως λέγεται και μέσα από ρεπορτάζ (βλέπε HAARP)  μόνον τυχαίο φυσικό φαινόμενο δεν ήταν, αλλά αποτέλεσμα οργανωμένης ανθρώπινης ενέργειας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.