# #

18 Ιουν 2011

Η φαντασία στην εξουσία…..ο Γιώργος ξεπερνώντας κάθε φαντασία είναι ο μόνος που το έκανε πράξη.




Το 1968 η νεολαία στο Παρίσι φώναζε το σύνθημα «Η φαντασία στην εξουσία» αλλά ο Γιώργος ξεπερνώντας κάθε φαντασία είναι ο μόνος που το έκανε πράξη. Σίγουρα οι παρακάτω κινήσεις του είναι παγκόσμια πρωτοτυπία :

  • Έκανε Υπουργό Οικονομικών έναν συνταγματολόγο.
  • Έκανε Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (λέμε τώρα…) έναν συνταγματολόγο.
  • Έκανε Κυβερνητικό Εκπρόσωπο έναν Καθηγητή της... πολιτικής της υγείας.
  • Έκανε Υπουργό Περιβάλλοντος ένα οικονομολόγο (με τη φόρα που έχει αυτός θα βάλει Φ.Π.Α . και στα δέντρα…)

Ο πρώτος διδάξας βέβαια ήταν ο ίδιος ο ελληνικός λαός που έκανε βουλευτές όλους τους ανεπάγγελτους. Επειδή όμως η φαντασία δεν έχει όρια, θα καταθέσουμε και εμείς με τη σειρά μας τις προτάσεις μας:

  •         Στη θέση της Μιλένας Αποστολάκη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μπορούσε να βάλει τον Στράτο Αποστολάκη που έχει καταγωγή από αγροτική περιοχή και θα έκανε καλή παρέα με τον Σκανδαλίδη. Θα μίλαγαν όλη μέρα για μπάλα κι οι αγρότες θα γλυτώναν από πολλά…..
  •         Στη θέση της Λούκα Κατσέλη θα μπορούσε να πάει κάποιος που να δουλεύει στον Κατσέλη - Αρτοποιήματα. Αυτός κάτι παραπάνω από τους τεχνοκράτες θα ήξερε και θα μοίραζε στους «αγανακτισμένους» στο Σύνταγμα δωρεάν σάντουϊτςκαι γλυκά κερδίζοντας τη συμπάθεια τους.
  •         Στη θέση της Αννας Νταλάρα θα μπορούσε να πάει ο «οικογενειακός της φίλος» Τζίμης Πανούσης ο οποίος όχι μόνο θα δέχονταν με ευχαρίστηση αλλά θα έλεγε κι ένα τραγούδι, αρκεί να είχε ως Γενικό Γραμματέα του υπουργείου τονΤζίμη τον Τίγρη.
  •   Στη θέση του Γιάννη Διαμαντίδη Υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας θα μπορούσε να πάει ο Δημήτρης Διαμαντίδης του Παναθηναϊκού. Θέλοντας να προλάβω τις αντιδράσεις των Ολυμπιακών, θα τους πω μόνο ότι υπουργός νησιών θα είναι, μπορεί να αποκλειστεί ένα Σαββατοκύριακο σε κάποιο απομακρυσμένο νησάκι και να μην παίξει στον αγώνα με τον Θρύλο. Ο Λιμενάρχης Πειραιά είναι γαύρος και λεβεντόπαιδο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.