# #

17 Ιουν 2011

Οι θερμοκέφαλοι που παρασύρονται από τους προβοκάτορες, είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ επικίνδυνοι για τα λαϊκά συμφέροντα, από τους ίδιους τους προβοκάτορες



Είκοσι τόσες μέρες πέρασε πάνω από ένα εκατομμύριο κόσμος και δεν άνοιξε μύτη. 
Και προχθες, την πιο κρίσιμη μέρα, είδαμε να εφαρμόζεται από την πλευρά της αστυνομίας ένα επιτελικό σχέδιο, με την βοήθεια προβοκάτσιας, τέλεια οργανωμένο από επιχειρισιακή πλευρά, με σκοπό να διαλύσει την συγκέντρωση.
Η “επίθεση” και η “σύγκρουση” προβοκατόρων-ΜΑΤ ξεκίνησε σε ένα σημείο της περιφέρειας της συγκέντρωσης, όπου δεν μπορούσε να έχει γρήγορη πρόσβαση η ομάδα “ψυχραιμίας”, και γενικώς μακριά από τους διοργανωτές.

Η “επίθεση” αυτή, ξεκαθάρισε σιγά σιγά, με στημένες “συγκρούσεις” μεταξύ προβοκατόρων-ΜΑΤ, στις οποίες ΦΥΣΙΚΑ και πήραν μέρος και ανόητοι θερμοκέφαλοι, ΟΛΗ την περιφέρεια της συγκέντρωσης. 
Δηλαδή έθεσε “εκτός μάχης” ξεφλουδίζοντας σαν κρεμμύδι, τις “ουρές” της συγκέντρωσης. Και αφού το επέτυχε αυτό, μετά επιτέθηκε με σφοδρότητα στην καρδιά της αποδυναμωμένης πια συγκέντρωσης. Και μάλιστα για να αποκόψει την εμφάνιση εφεδρειών, χτύπησε και τις μπούκες του μετρό. Τέλειο.
Οποιος δεν βλέπει το σχέδιο, δεν... βλέπει.
Το σχέδιο επαναλαμβάνω ήταν στρατιωτικού τύπου (φαντάζομαι πως σίγουρα περιλαμβάνεται σε κάποιο εσωτερικό εγχειρίδιο) και οι εγκάθετοι προβοκάτορες έδωσαν την απαιτούμενη αφορμή για να μπει σε εφαρμογή.
Αλλά τζάμπα χαλάμε τα λόγια μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβουν αυτοί που δεν μπορούν να καταλάβουν ούτως ή άλλως. Θα επιμείνουν στην βεντέτα τους με τα ΜΑΤ, (την ανάφλεξη της οποίας προκαλούν εγκάθετοι προβοκάτορες,) ακόμη κι αν αυτή η βεντέτα, μπορεί να γίνει αφορμή να ακυρωθεί ο αγώνας ενός ολόκληρου λαού.
Και νομίζω πως αυτοί οι θερμοκέφαλοι που παρασύρονται από τους εγκάθετους-προβοκάτορες, είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ επικίνδυνοι για τα λαϊκά συμφέροντα, από τους ίδιους τους εγκάθετους. Το καταλαβαίνουν δεν το καταλαβαίνουν.

Υ.Γ. Απίστευτο ντοκουμέντο: Ο κόσμος χορεύει, τραγουδά, διαδηλώνει ΕΙΡΗΝΙΚΑ και τα ΜΑΤ ψεκάζουν εξ επαφής στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος.

Θραξ Αναρμόδιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.