# #

3 Ιουν 2011

"Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για την επίθεση"..Ποιος αλλος???



thumb
Στον ΣΥΡΙΖΑ επέρριψε ο Γιώργος Πεταλωτής τις ευθύνες για την άγρια επίθεση που δέχτηκε στο Α’ ΚΑΠΗ της Αργυρούπολης, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί σε «άτακτη υποχώρηση» από την πίσω πόρτα. Περισσότερα από χίλια άτομα μαζεύτηκαν έξω από το κτήριο, όπου νωρίτερα, ομάδα περίπου 60 ατόμων τον… περιποιήθηκε λεκτικά, αλλά με πέτρες, αυγά και γιαούρτια…
Συγκεκριμένα, αργά το απόγευμα σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ σε κτίριο του ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, ήταν προγραμματισμένη ομιλία του Γ. Πεταλωτή. Την ώρα που έφτασε, μια ομάδα περίπου 60-70 ατόμων που βρισκόταν εκεί, τον πλησίασε και άρχισε να τον βρίζει. Επικράτησε  ένταση στο σημείο, ενώ όταν οι παρευρισκόμενοι και η προσωπική φρουρά του προσπάθησε να τον προστατεύσει, οι διαμαρτυρόμενοι άρχισαν να πετούν πέτρες, γιαούρτια και αυγά.
Ο βουλευτής φυγαδεύτηκε μέσα στο κτίριο, ενώ χρειάστηκε να τοποθετηθούν μαξιλάρια και τραπέζια στα σπασμένα παράθυρα, προκειμένου να μην υπάρξουν τραυματίες στο εσωτερικό του κτιρίου.
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο..
από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Πεταλωτής έκρινε ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δήλωσε (πριν φύγει από την πίσω πόρτα) ότι από την μπροστινή μπήκε και από την μπροστινή θα βγει…
(Tα video από τον ΣΚΑΪ είναι από το newsbombgr)

2 σχόλια:

  1. Ιερό και όσιο δεν έχουν τα αποβράσματα της πολιτικής.Βάζουν πιο πάνω τα προσωπικά τους και εξευτελίζουν τη χώρα και τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.