# #

4 Ιουν 2011

Επιστολή "16" στον Γ.Παπανδρέου: Aυτοί του έγραψαν και αυτός τους "έγραψε"...



Image"Στον κάλαθο των αχρήστων" έριξε ο Γιώργος Παπανδρέου την επιστολή των "16" και αποφασίστηκε τελεσίδικα να συζητηθεί ως ένα και μόνο άρθρο το εισπρακτικό Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Μοναδική υποχώρηση είναι να μην ψηφιστεί με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Αυτό δήλωσε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα", ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Έξαρχος. 

Το θέμα της διαδικασίας ψήφισης τέθηκε και με το κείμενο που απηύθυναν στον πρωθυπουργό οι 16 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ένας εξ αυτών, ο Θωμάς Ρομπόπουλος είπε το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ότι αν το μεσοπρόθεσμο έλθει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος δεν ...θα το υπερψηφίσει. 

Ο κ. Έξαρχος αναφερόμενος το κείμενο των "16" ανέφερε ότι "τίθενται ορισμένα θέματα αυτονόητα", ενώ για την ψήφισή του ως ένα και μόνο άρθρο εξήγησε: "Το μεσοπρόθεσμο είναι τριετής προϋπολογισμός. Θα ακολουθήσει εκτελεστικός νόμος. Άρα, η λογική του μεσοπρόθεσμου είναι λογική προϋπολογισμού και ο προϋπολογισμός δεν έχει πολλά άρθρα. Θα πάει με την κανονική διαδικασία των δύο συνεδριάσεων της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής». 

 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.