# #

4 Ιουν 2010

Την κριση να πληρωσουν οι φτωχοι...οχι η εκκλησια


Όχι στην φορολόγηση της +ιεράς+, +αμόλυντου+, +παναγίου+, +πανίερου+, +πανταχού παρών+ και +παντός-καιρού+(τμ) εκκλησίας.Δεν μπορεί να φορολογούνται τα 4x4 των 3-4000κυβικών των ορθοδόξων σαμάνων μας!! Δεν μπορεί να φορολογούνται οι ιερές επιχειρήσεις των! Πώς θα κάνει μπίζνες ο θεός με φπα 21% ;; Σε λίγο θα ζητήσουν αυτοί οι άθεοι έφοροι και το πόθεν αίσχες του .</span>
θεού!! Και άντε μετά να ετοιμάσεις το Ε9 για την ιδιοκτησία του σύμπαντος!! Οι ιερείς και μοναχοί άλλωστε έχουν κληρονομιά που φτάνει πίσω στα χρόνια του Αδάμ και της Εύας- αφού το λέει στη βίβλο πως ο θεός έδωσε στον Αδάμ και στην Εύα τον Παράδεισο, μια έκταση 666 στρεμμάτων η οποία λανθασμένα αναφέρεται από το δημόσιο ως δασική έκταση.
..Στο κάτω κάτω αφού είναι παγκοσμίως γνωστόν πως αυτοί οι αμαρτωλοί οι μισθωτοί του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα(αυτοί που ζουν σήμερα μες την χλιδή των 700 ευρώ) φταίνε για το χάλι της οικονομίας σήμερα αυτοί πρέπει να πληρώσουν την κρίση!! Άντε πια! Μη θυμώσει ο θεός και ρίξει κάνα κατακλυσμό..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.