2 Ιουν 2010

Ασθενής με 30ωρη στύση μηνύει γιατρό


.Βελγικό δικαστήριο απαγόρευσε την άσκηση του επαγγέλματός του σε γιατρό, ο οποίος μηνύθηκε από πελάτη του επειδή αδιαφόρησε να τον θεραπεύσει από επώδυνη στύση τριάντα ωρών!


Οι γιατροί του νοσοκομείου όπου κατέφυγε το θύμα κατάφεραν ύστερα από πολλές προσπάθειες να σταματήσουν τη στύση αλλά το πέος του ασθενούς είχε ήδη υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες.

Ο ασθενής αυτός που νοσηλευόταν από τον γιατρό για «διπολική ψύχωση» του παραπονέθηκε μια μέρα ότι το κοκτέιλ των καινούριων φαρμάκων που του είχε συνταγογραφήσει, τού είχε προκαλέσει επώδυνη στύση η οποία ήδη διαρκούσε δέκα ώρες.


Ο γιατρός αντί να τον εξετάσει, του συνταγογράφησε ακόμη ένα ηρεμιστικό και τον έστειλε στο σπίτι του να χαλαρώσει.


Ύστερα από 24 σχεδόν ώρες ο άρρωστος μην αντέχοντας άλλο τον πόνο πήγε στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου της πόλης του (Κουρτραί) όπου οι γιατροί που τον εξέτασαν αντιμετώπισαν αρχικά το ενδεχόμενο του ακρωτηριασμού του.


Τελικά, κατάφεραν να τον απαλλάξουν από τη στύση του με φάρμακα χωρίς όμως να καταφέρουν να αποφύγουν και την μόνιμη ανικανότητα που ήλθε ως αποτέλεσμα της πολύωρης στύσης του ασθενούς τους................ http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.