4 Ιουν 2010

Ιδού λοιπόν η Ρόδος, γιατί το πήδημα έχει αρχίσει εδώ και καιρό…


Του Αντώνη Δελλατόλα

«Φως και αλήθεια στα πάντα». Δεν το λέω εγώ, για να έχει ελάχιστη ή σχετική σημασία, αλλά ο ίδιος ο Γ.Παπανδρέου σε κάθε ευκαιρία. Το ίδιο λέει ο Σαμαράς, ο Τσίπρας, ο Καρατζαφέρης, η Παπαρήγα, η…Ντόρα, ο Άνθιμος, ο πρόεδρος του συλλόγου για την αναγέννηση του… Έθνους, οι διαπλεκόμενοι (!), αλλά πάνω απ’ όλους ο Μητσοτάκης!

Άρα να υποθέσω ότι στο τέλος θα την πληρώσουν είτε ορισμένοι -έτσι κι αλλιώς ξοφλημένοι- πολιτικοί, είτε κάποιοι υπηρεσιακοί παράγοντες που έβαλαν την υπογραφή τους με ή χωρίς ανταλλάγματα.

Έτσι λοιπόν το πολιτικό σύστημα, εκεί που θα νομίζει ότι την σκαπούλαρε και θα ανασυσταθεί με μερικές απώλειες, θα καταλάβει ότι έχει καταρρεύσει παρασύροντας και ό,τι θετικό υπάρχει σε πρόσωπα μέσα σε αυτό.

Ας αρπάξουν λοιπόν την ευκαιρία και ας καθαρίσουν το σκηνικό, χωρίς υπερβολές, συμψηφισμούς, παζάρια κάτω από το τραπέζι και κουκουλώματα που δεν οδηγούν πουθενά, αλλιώς θα πέσουν στο λάκκο που σκάβουν εδώ και χρόνια.

Σήμερα στο κάδρο μπαίνει ο Σαμαράς- να δούμε τι θα βγει- μεθαύριο πιθανόν ο Παπανδρέου. Αν δεν θέλουν μαζί με τα ξερά να καούν και τα χλωρά ας αποφασίσουν να βάλουν τέρμα στα καραγκιοζιλίκια που διαδραματίζονται αυτές τις μέρες στις εξεταστικές.

Ιδού λοιπόν η Ρόδος, γιατί το πήδημα έχει αρχίσει εδώ και καιρό…
.http://www.topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.