# #

24 Φεβ 2010

Υποθεσεις για τον ερχομο του 3ου παγκοσμιου πολεμου........

Τώρα αυτό είναι ένα απλό βίντεο που δεν αξίζει προσοχής ή είναι ένα συγκλονιστικό βίντεο με ακλόνητες αποδείξεις για το δυσοίωνο μέλλον της ανθρωπότητας?
Αυτό το βίντεο προβλέπει τον ερχομό του 3ου παγκοσμίου πολέμου ,ο οποίος (σύμφωνα πάντα με το βίντεο) θα καταστρέψει την μικρομεσαία τάξη και μεγαλώσει τις ανισότητες φτωχών-πλουσίων.Όπως λέει το βίντεο υπάρχει ένα πολύ οργανωμένο σχέδιο από εβραίους,μασόνους,illouminati και διάφορους προέδρους της Αμερικής οι οποίοι θέλουν να εδραιώσουν την κυριαρχία τους ,εις βάρος φυσικά των υπολοίπων.Θέλουν να φέρουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων.Επίσης το βίντεο αναφέρει τα αίτια που θα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.Θα είναι για το νερό και γενικότερα για τα τρόφιμα ,γιατί όπως λέει, η γη σε λίγα χρόνια θα αδυνατεί να θρέψει τον παγκόσμιο πληθυσμό που αυξάνεται ραγδαία.
Μην σας ζαλίζω άλλο 'το βίντεο τα λέει όλα αυτά και μάλιστα με αποδείξεις.

Δυστυχώς το video είναι στα αγγλικά.Με ελάχιστες γνώσεις αγγλικών θα καταλάβετε τα βασικά σημεία του.
Επίσης ο άγνωστος δημιουργός του video κάνει έκκληση να αποθηκεύσουμε το video στο pc μας και να το ξανα ανεβάσουμε στο youtube για να μην χαθεί.Οι προθέσεις του είναι απλές:Δεν θέλει ούτε σχόλια,ούτε rates.Θέλει μόνο να μην χαθεί το video του και να διαδοθεί όσο πολύ είναι δυνατόν.

Secret Illuminati Obama New World Order World War 3 Plans Leaked 2010Μην το σκέφτεστε πολύ και δεν μπορείτε να κοιμηθείτε το βράδυ...
Το τραγικό είναι ότι και να θέλετε δεν μπορείτε να κάνετε και κάτι.
Όπως είπε κι ο Άινσταιν ,"δεν ξέρω πως θα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ,αλλά είμαι σίγουρος ότι ο τέταρτος θα γίνει με ξύλα και ρόπαλα".
Πηγη "Χρηματοσκεπτικιστης"http://xrimatoskeptikistis.blogspot.com/2010/02/3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.