# #

6 Μαρ 2021

Την επόμενη φορά που θα κουνήσετε το δάχτυλο στους εκπαιδευτικούς....

 


Μια φωτογραφία δύο συμπεράσματα, μιας και είναι ο καημός της κυβέρνησης και της υπουργού Κεραμέως η αξιολόγηση ...

📌1ο Θετικά αξιολογούμε τους δασκάλους του 6/θ Δ.Σ. Δαμασίου ,που έκαναν το καλύτερο και γλίτωσαν τα παιδιά και τους εαυτούς τους.
Άξιοι!!!
📌2ο Αρνητικά αξιολογούμε και με βαθμολογία πολύ κάτω από το μηδέν το κράτος ,την κυβέρνηση και το υπουργείο Παιδείας για το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα σχολεία που στεγάζονται σε κτίρια που έχουν πάνω κι από έναν αιώνα ζωής ...
Τα σχολεία αυτά στέκονται όρθια χάρη στις προσπάθειες των... ίδιων των εκπαιδευτικών ,αλλά οι εκπαιδευτικοί δεν είναι σούπερ ήρωες και τα κτίρια αυτά είναι πλέον επικίνδυνα ,ειδικά σε μια χώρα τόσο σεισμογενή όπως η δική μας .
Την επόμενη φορά που θα κουνήσετε το δάχτυλο στους εκπαιδευτικούς και θα μιλάτε για την αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης....κοιτάξτε λίγο αυτό που χρόνια σας φωνάζουν οι εκπαιδευτικοί ,οι μαθητές και γονείς.
Δώστε λεφτά για την Παιδεία.
Όχι άλλα για την Αστυνομία.
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "o χρήστης 6/0 Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου είναι με το χρήστη Efi Papakonstantinou και 4 ακόμη. 7ώρ.. Αποχαιρετούμε το κατεστραμμένο σχολείο μας...ενωμένοι και δυνατοί ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.