# #

4 Απρ 2015

Παραδόθηκε η μήνυση κατά Υπουργών Οικονομικών στην Πρόεδρο της Βουλής.

Προχθες, 2-4-2015 ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών Ηρακλείου, blogger του ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, παρέδωσε στην Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου,δια του γραμματέα της κ. Κοτσoρώνη, φάκελο που περιείχε: 

ένα ψήφισμα, ένα dvd από τη δράση της Λ.Σ.Π. Ηρακλείου και την μήνυση που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πλημ/ κών Ηρακλείου κατά των εκάστοτε Υπουργών Οικονομικών, συμπεριλαμβανομένου και του σημερινού [ποιοι είναι αυτοί θα τους αποκαλύψει η εισαγγελική έρευνα] και των Διευθυντών των ΔΟΥ για την παράνομη είσπραξη του ΕΝΦΙΑ και του ΕΕΤΥΔΕ, κατά το υπερβάλλον, όπως έκρινε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. 

Δημιουργήθηκε μια μικρή ένταση ανάμεσα στον Blogger-εκπρόσωπο της Λ.Σ.Π. Ηρακλείου και τον Γραμματέα κ. Κοτσορώνη όταν ο τελευταίος περιορίσθηκε στην αναγραφή απλώς ενός αριθμού πρωτοκόλλου στο αποδεικτικό το οποίο μου παρέδωσε. 
Πιο συγκεκριμένα, όταν του εξήγησα προφορικά τι του καταθέτω, αισθάνθηκα ότι ένιωσε άσχημα όταν του ανέφερα για την μήνυση κατά των Υπουργών και των Διευθυντών των ΔΟΥ για το ζήτημα του ΕΝΦΙΑ και του ΕΕΤΥΔΕ. 

Στο αποδεικτικό παράδοσης έγραψε, αρχικά, μονάχα ένα αριθμό. Επέστρεψα όταν το διαπίστωσα και απαίτησα να αναγραφεί στο αποδεικτικό τι του παρέδωσα. Είπε τότε στην συνάδελφο του στο ίδιο γραφείο τα εξής"αφού νομίζει ο κ. Φραγκούλης ότι θα ξαφανίσουμε τα έγγραφα του, σημείωσε στο αποδεικτικό τι μας παρέδωσε"! Του εξήγησα τότε ότι δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου αλλά μια οργάνωση και θα πρέπει να λογοδοτήσω σ' αυτήν. Έτσι έληξε, ομαλά, η διαφαινόμενη σύγκρουση μεταξύ μας ικανοποιώντας την απαίτηση μου.
Θέλω να επισημάνω τα εξής: αν μετέχω στην Λ.Σ.Π. Ηρακλείου οφείλεται, ανάμεσα στα πολλά θετικά της, ότι οι σχέσεις των μελών της διέπονται από τους κανόνες της Άμεσης Δημοκρατίας στις οποίες πιστεύει ο Blogger. Όποιος εκπροσωπεί έναντι τρίτων την ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ, ΑΚΑΠΕΛΩΤΗ αυτή οργάνωση οφείλει ΑΜΕΣΗ λογοδοσία στα μέλη της. Δε μπορούσα λοιπόν εγώ να περιοριστώ στην απλή παραλαβή ενός αριθμού πρωτοκόλλου. Δικαιολογημένα θα αμφέβαλλαν τα μέλη της Οργάνωσης για το τι παρέδωσα, ιδίως για το έγγραφο της μήνυσης αναρωτώμενα μήπως δείλιασα.
Το βίντεο αυτό δημιουργήθηκε από το μέλος-και πρωτεργάτη στη δημιουργία της Λ.Σ.Π. Ηρακλείου-κ. Λεωνίδα Λαγογιάννη, στις 2-4-2015 αμέσως μετά το πέρας ενός ακόμη Γολγοθά μιας Τετάρτης. Τον ευχαριστώ για τον κόπο του.
---- 
Το ψήφισμα που παραδόθηκε στη Βουλή. 
Στην εκπομπή, στην Αμερική, της γνωστής ηθοποιού κ. Κατερίνας Μουτσάτσου έγινε αναφορά στην μήνυση αυτή. Η ενασχόληση της εντοπίζεται στο σημείο 40.32 της χρονομπάρας. Το βίντεο αυτό μου έστειλε πάλι ο κ. Λεωνίδας Λαγογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.