# #

29 Μαρ 2015

"Λεφτά υπάρχουν" ... αλλά μόνο για τον Αλαφούζο


Γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας για δημοσιεύματα που έφεραν διατεθειμένη την κυβέρνηση να συγκρουστεί με τους βαρόνους της διαπλοκής που ελέγχουν τα ΜΜΕ. 

Κι ενώ υποτίθεται ότι αυτές είναι οι προθέσεις της κυβέρνησης, έρχεται η πραγματικότητα και σε προσγειώνει. Όπως διαβάζουμε σήμερα στην εφημερίδα «Πριν» την στιγμή που η στρόφιγγα των δανείων έχει κλείσει από τις τράπεζες σε όλους τους μικροεπιχειρηματίες έρχεται μια είδηση για να μας δείξει ότι «Λεφτά υπάρχουν»- όπως θα έγραφε και η «Αυγή»- αλλά μόνο αν πρόκειται για τον Αλαφούζο.

Σύμφωνα, λοιπόν με το δημοσίευμα που αναφέραμε η «Καθημερινή» έλαβε ομολογιακό ενυπόθηκο δάνειο ύψους ...
36 εκατ. ευρώ από τις τέσσερεις συστημικές τράπεζες , προφανώς ώστε το συγκρότημα Αλαφούζου, να συνεχίσει απτόητο την προπαγάνδα του κεφαλαίου και των δανειστών.

Το σκανδαλώδες είναι ότι το δάνειο αυτό ισούται περίπου με τον τζίρο της εκδοτικής εταιρείας, η οποία είχε ετήσιες ζημιές 11,1% και χρέη 75 εκατ. ευρώ το 2013, επισημαίνει το δημοσίευμα καταλήγοντας ότι οι ορκωτοί ελεγκτές ανέφεραν σε πιστοποιητικό τους ότι η εταιρεία αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας και βάση νόμου θα έπρεπε να ανακεφαλαιοποιηθεί ή να της αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας και να τεθεί σε εκκαθάριση …

πηγη

1 σχόλιο:

  1. Στη χωρα του αθεου πρωθυπουργου που προσκυνανε τις παντοφλες του παισιου δεν αλλαζει τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.