# #

18 Απρ 2014

ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ!


Ας αφήσουμε στην άκρη ότι ο Ολυμπιακός είναι ομάδα του κατεστημένου.  Ολυμπιακός είναι αυτός, πάντα ήταν το κατεστημένο. Δεν κατάλαβα. Τα φοράμε ακόμα τα ματάκια μας και τα μυαλουδάκια μας. 
Αν δεν είναι κράτος και παρακράτος ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, που αποτελούν τις δημοφιλέστερες ομάδες της χώρας, ποια άλλη είναι;

Ομάδες που ξοδεύουν τα περισσότερα λεπτά, που τις διοικούν βιομήχανοι και εφοπλιστές, που έχουν πάρει τους περισσότερους τίτλους. Αυτές είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Και δεν είναι το κατεστημένο; Είναι και παραείναι. Ασχετο αν παίρνουν, αν χάνουν το πρωτάθλημα.
Ας αφήσουμε, όμως, στην άκρη τον Ολυμπιακό που από το 1996 ελέγχει τη σακούλα. Και να δούμε αυτές τις παπαρδέλες που έφτυσε ο Ιβαν Σαββίδης. Σαν ένας βιβλικός προφήτης ο Ρώσος έκανε το μαύρο, άσπρο. Δεν έχει ξαναγίνει.
Τιμή και δόξα στον γίγαντα λαό του ΠΑΟΚ, είπε ο ποδοσφαιριστής του Τζαβέλλας. Ποιος είναι αυτός ο Τζαβέλλας , ο συνονόματος εκείνου του κλεφτοκοτά που κρατάει από το ηρωικό Σούλι μπροστά στην εκλαμπρότητα του Ιβάν του Τρομερού, του μέγιστου τσάρου πασών των Ρωσιών;
Έτσι, λοιπόν, και ο μεγαλομέτοχος ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη φρίκη που παρουσίασε στην Τούμπα. Ποια ψάρια; Ο Σαββίδης έφερε ειδικούς και διαπίστωσε ότι οι γάβροι στον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν από τον Αργοσαρωνικό, όχι τον Θερμαϊκό. Οι ολυμπιακοί τα έριξαν τα ψάρια, όχι οι παοκτσήδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.