# #

17 Απρ 2014

Κατερίνη....Μνημείο βαρβαρότητας και αδιαφάνειας


Μνημείο βαρβαρότητας και αδιαφάνειας το Κυνοκομείο Κατερίνης

Την εικόνα της εγκατάλειψης και της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κατερίνης αντίκρυσαν τα μέλη του δημοτικού συνδυασμού Άλλος Δρόμος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο χώρο φιλοξενίας των..
αδέσποτων ζώων της πόλης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Χρήστος Γιαννούλης που συνοδευόταν από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, συναντήθηκε με τα μέλη των φιλοζωικών σωματείων και ενημερώθηκε για τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στο χώρο του Κυνοκομείου και για τις τεράστιες προσπάθειες που κάνουν οι φιλόζωοι για την περίθαλψη, τη στείρωση και τη διατροφή των σκυλιών.
Το Δημοτικό Κυνοκομείο που έχει χτιστεί με χρήματα των δημοτών για να διασφαλίζει τη δημόσια υγεία αλλά και αξιοπρεπή διαβίωση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς έχει μετατραπεί σε ένα μνημείο βαρβαρότητας και αδιαφάνειας, με χρήματα που επενδύονται χωρίς προγραμματισμό και αποτέλεσμα.
Ο Άλλος Δρόμος για τον Δήμο Κατερίνης δεσμεύεται για την οριστική επίλυση της φιλοξενίας των αδέσποτων ζώων με τη χρηματοδότηση και την κατασκευή των κατάλληλων υποδομών, πάντοτε σε αγαστή συνεργασία με τα φιλοζωικά σωματεία μας που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να αντικαταστήσουν την ανεπάρκεια μιας αδιάφορης δημοτικής αρχής.








Γραφείο τύπου Δημοτικού Συνδυασμού
Άλλος Δρόμος για τον Δήμο Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.