# #

16 Απρ 2014

Κι ο Θεός με τον Σαμαρά...???


Πολύ δυνατό είναι το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αφού, μετά τον Θοδωρή Ζαγοράκη, υποψήφιος θα είναι και ο ...Θεός. 

Ο Αντώνης Σαμαράς κατάφερε να…

πείσει τον Θεό να είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές, αν και το Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζει πως η υποψηφιότητα του Θεού έγινε με εντολή Σαμαρά στον Θεό.

Για να μπει ο Θεός στο ευρωψηφοδέλτιο, ο Αντώνης Σαμαράς έβγαλε την τελευταία στιγμή από τη λίστα τον Ταρζάν.

Ο Αντώνης Σαμαράς έπεισε και την Παναγία να είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές με την Νέα Δημοκρατία αλλά, τελικά, αυτό δεν επετεύχθη γιατί η Μαρία Σπυράκη αρνήθηκε να παραχωρήσει την θέση της στην Παναγία.

Η συμμετοχή του Θεού στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει αντιδράσεις, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ασέβεια να σταυρώσουν τον Θεό.

Παράλληλα, οι συνυποψήφιοι του Θεού στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας διαδίδουν, ψευδώς, στους ψηφοφόρους πως ο Θεός δεν χρειάζεται σταυρό για να εκλεγεί, οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο να πάει στο ευρωκοινοβούλιο η Ελίζα Βόζενμπεργκ και ο Θεός να φάει μαύρο.


Λέμε...λέμε μαλ@κίες...Θα τα διαβάσουν οι θεούσες και ο Γιάννης(ο γνωστός) και αντί να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει τον ψηλό ομορφάντρα....
Ναι..ναι ..το ξέρω ότι είναι το ίδιο κόμμα...αλλά ο Γιάννης το ξέρει...???

Αριστοφάνης

1 σχόλιο:

  1. Ποιός από όλους τους θεούς;
    Ο Γιαχβέ, ο Μανιτού, ο Δίας ή κάποιος άλλος.
    Απ' ό,τι τους κόβω, ο Μανιτού και ο δικός μας, ο Ελληνικότατος Δίας ποτέ δεν θα έκαναν την πατάτα να έχουν πάρε δώσε με το Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία.
    Απεχθάνονταν την υποτέλεια. Ηταν περήφανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.