# #

21 Ιουλ 2014

Βρέθηκαν τα μαύρα κουτιά του μοιραίου boeing. "Δεν τα δίνουμε στο Κίεβο. Μόνο σε επιθεωρητές"


Συσκευές που θα μπορούσαν να είναι τα μαύρα κουτιά του καταρριφθέντος αεροσκάφους βρέθηκαν και παραδόθηκαν στο Ντόνετσκ, σύμφωνα με τον Αλεξάντερ Μποροντέι, πρωθυπουργό της αυτοαποκαλούμενη Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.
Αντικείμενα του αεροσκάφους που δείχνουν σαν μαύρα κουτιά έχουν βρεθεί στον τόπο της συντριβής. Προσωρινά βρίσκονται στο Ντόνετσκ, στα γραφεία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ (DPR) υπό τη δική μου επίβλεψη και προσοχή” δήλωσε ο Μποροντέι σε δημοσιογράφους.
Και συμπλήρωσε πως οι δυνάμεις αυτοάμυνας είναι έτοιμες να τα παραδώσουν σε διεθνείς επιθεωρητές  “σε περίπτωση που αφιχθούν” σχολιάζοντας ότι ..
τα ανευρεθέντα αντικείμενα “δεν μπορούν να δοθούν” σε εκπροσώπους του Κιέβου καθώς σε μια τέτοια περίπτωδη θα μπορούσαν πιθανώς να βλάψουν τα δεδομένα ώστε “να παραποιήσουν τα αποτελέσματα.
Επίσης ένας ακόμη αξιωματούχος της DPR, ο Sergey Kavtaradze, είπε ότι αυτά που του φαίνονται ως μαύρα κουτιά δείχνουν να μην έχουν καμία ζημιά εξωτερικά. Ακόμη πρόσθεσε πως επειδή στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ δεν υπάρχουν ειδικοί, δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος πως πρόκειται για τα μαύρα κουτιά και ότι αυτά θα δοθούν στον ICAO για να διεξάγει τις έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.