20 Ιουλ 2014

Ύπουλο χτύπημα της Αργεντινης στους …Πρετεντερηδες! Υπέγραψε δάνειο 7,5 δις και σουαπ 11 δις με την Κίνα.


 


 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ψυχαρης με τον κυρ Μπαμπη, ψεκάζονται απο το πρωί εις ένδειξη διαμαρτυρίας. 


Επενδυτικό δανειο – μαμούθ με την Κινα σύναψε η Αργεντινή, οπως ανακοινώθηκε μετά την συνάντηση της προέδρου C. Fernandez και του Κινέζου ομολόγου της και προέδρου του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας Xi Jinping.


Συγκεκριμένα η Κινα θα εκταμιεύσει 4,7 δις δολάρια για επενδύσεις στην ενέργεια, ενώ παράλληλα το Πεκίνο εκχώρησε τριετές σουάπ σε παράταση υφιστάμενου, ύψους 11 δις δολαρίων.


Ολα αυτα την στιγμή που η Αργεντινή είχε αποκλειστεί απο.. τις αγορες μετά την άρνηση της να πληρώσει τα ακουρευτα ομόλογα των “κοράκων” του ΔΝΤ, που βέβαια οπως έγινε και με την Ελλαδα, τα είχαν αγοράσει πολύ χαμηλότερα απο την αξία τους. 


Τα χρήματα θα κατευθυνθούν άμεσα σε επενδύσεις υποδομής με δυο υδροηλεκτρικά φράγματα στην Παταγονία, δυνατότητας 1740 μεγαβάτ, ιδιοκτησίας της κρατικής εταιρείας ενέργειας. Που επανακρατικοποιήθηκε μετά την εκδίωξη του ΔΝΤ από την χωρα. 


Την ίδια στιγμή, φαντάζουν κωμικά τα εκβιαστικά δημοσιεύματα σε όλον τον πλανήτη αλλά και στην Ελλαδα, απο διεφθαρμένα ΜΜ”Ε”, τα οποία προεξοφλούσαν την χρεοκοπία της Αργεντινης επειδή δεν δεχόταν να πληρώσει τους διεθνείς απατεώνες.


Η όλη εξελιξη βέβαια ειναι απολύτως φυσιολογική, απλώς η έμμισθη προπαγάνδα οικονομικά αναλφαβητων και χυδαιων δημοσιογράφων στην Ελλαδα, αποσκοπεί ακριβως στο να φαίνεται η μνημονιακή παράνοια ως μονόδρομος. Ακριβως επειδή ειναι εξαιρετικά επικερδής γι’ αυτους που την επέβαλλαν. Ο Ελληνικός λαός πάντως οφείλει επιτέλους να αντισταθεί στην ληστεία της προσωπικής αλλα και δημόσιας περιουσίας, αποβάλλοντας τα ενοχικά σύνδρομα απο τα αγράμματα παπαγαλάκια των κερδοσκόπων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.