# #

9 Απρ 2014

Ο Βενιζέλος διέλυσε το ΠΑΣΟΚ και τώρα προσπαθεί να διαλύσει και την Νέα Δημοκρατία. Θα του το επιτρέψετε;



Είναι πραγματικά θλιβερή η σημερινή εικόνα της Νέας Δημοκρατίας. 

Το φιλελεύθερο συντηρητικό κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έχει μεταλλαχτεί σε ένα αλλοπρόσαλλο μόρφωμα στο οποίο κάνει κουμάντο η ακροδεξιά ομάδα του Αντώνη Σαμαρά που αποτελείται από Μπαλτάκους. 

Είναι τέτοια η κατάντια της σημερινής Νέας Δημοκρατίας που άγεται και φέρεται από τον Ευάγγελο Βενιζέλο που είναι τελειωμένος και ήδη βλέπει μπροστά του το..
εδώλιο του κατηγορουμένου. 

Η άλλοτε κραταιά Νέα Δημοκρατία είναι όμηρος του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενός πολιτικού που ηγείται ενός κόμματος –του ΠΑΣΟΚ- το οποίο, ουσιαστικά, δεν υπάρχει πια. 

Το ΠΑΣΟΚ το κρατάνε στη ζωή, ως τίτλο, μόνο και μόνο για να μην πάει φυλακή ο Βενιζέλος. 

Είναι απαράδεκτο το ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκοψε τον Φαήλο Κρανιδιώτη από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Δεν είναι δυνατόν να επιβάλλει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον Αντώνη Σαμαρά ποιους θα βάλει στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος που είναι πρόεδρος. 

Επίσης, δεν μπορεί ο λερωμένος Ευάγγελος Βενιζέλος να κόβει από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας έναν αγνό πατριώτη, έναν ατρόμητο Έλληνα, ένα γενναίο αγωνιστή όπως ο Φαήλος Κρανιδιώτης. 

Ο Βενιζέλος διέλυσε το ΠΑΣΟΚ και τώρα προσπαθεί να διαλύσει και την Νέα Δημοκρατία. 

 Δεν το βλέπετε; 
 Θα του το επιτρέψετε; 
 Θα τον αφήσετε να διαλύσει και τη μεγάλη δεξιά παράταξη; 


 (Εδώ σταματάω γιατί με πιάσανε τα γέλια. Πάντως, για όσους ενδιαφέρονται και για όσους καταλαβαίνουν, αυτό είναι το πνεύμα της κριτικής που πρέπει να γίνεται στην κυβέρνηση Σαμαρά: «πώς καταντήσατε ακροδεξιό μόρφωμα το μεγάλο φιλελεύθερο κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και πώς το αφήσατε να πέσει στα χέρια του Βενιζέλου».)

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.