# #

12 Απρ 2014

Συνάντηση Μέρκελ – Κασιδιάρη!

Aπό το πρωί η Ανγκελα Μέρκελ βρίσκεται στην Ελλάδα. Της επιφυλάχθηκε εντυπωσιακή υποδοχή, και το κόκκινο χαλί στο αεροδρόμιο ήταν στρωμένο με ομόλογα.

Ταυτόχρονα έπεσαν από τον Λυκαβηττό 341 κανονιοβολισμοί, όσα δηλαδή τα δισεκατομμύρια ευρώ που χρωστάμε.

Ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε στην καγκελάριο για την έξοδο στις αγορές και το κοινωνικό μέρισμα, αλλά πήρε αυστηρή απάντηση, αυτές τις μαλακί€ς να τις λέει στους Ελληνες, γιατί...
αυτή τις εμπνεύστηκε.

Στη διάρκεια της διαδρομής από το «Ελ. Βενιζέλος» στο Μαξίμου, η καγκελάριος ζήτησε να δει το βίντεο Μπαλτάκου – Κασιδιάρη, που όμως δεν το είχε ο πρωθυπουργός και άκουσε τα μπινελίκια της ζωής του.

Η Μέρκελ ήταν εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες επισκέψεις της. Ζήτησε να δει τους πατέρα και υιό Μπαλτάκο, καθώς και τον Χριστόδουλο Ξηρό, που είναι τα πρόσωπα της επικαιρότητας αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, με τους οποίους έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες.

Πάντως έδωσε και τα συγχαρητήριά της στον κ. Σαμαρά γιατί οι δρόμοι της Αθήνας ήταν άδειοι κι αυτό δείχνει ότι η εξόντωση των Ελλήνων βρίσκεται προς το τέλος της και σε λίγο δεν θα κυκλοφορεί ψυχή ζώσα.

Για το θέμα των δημοτικών εκλογών είχε συνάντηση με τους κ. Μώραλη, Μαρινάκη και Κόκκαλη, οι οποίοι τη διαβεβαίωσαν ότι θα πάρουν τη δημαρχία στον Πειραιά, έστω και με πέναλτι στο 94΄.

Το μεσημέρι η κ. Μέρκελ έφαγε με τον κ. Τράγκα, στον οποίο είπε ότι πεθαίνει στα γέλια με τις εκπομπές του, ιδιαίτερα όταν την αποκαλεί «καριόλα» και «γκιόσα του Βερολίνου».

Αργά το απόγευμα έκανε τη γνωστή βόλτα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, αλλά αυτή τη φορά με τον Ηλία Κασιδιάρη, που αρέσκεται ως γνωστόν στις διάφορες… Μις. Οπως είναι γνωστό η κ. Μέρκελ ήταν Μις Ρηνανία το 1974, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με τη Μις Πελοπόννησος.

Από πολιτικά πρόσωπα ζήτησε να συναντήσει τον Σταύρο Θεοδωράκη, στον οποίο έδωσε συγχαρητήρια για τη συνέντευξη στον Νίκο Ευαγγελάτο, το νόημα της οποίας ήταν «ψηφίστε με και μετά τις εκλογές θα σας εξηγήσω γιατί πρέπει να με ψηφίσετε».

Γενικά η συμπεριφορά Μέρκελ προς Σαμαρά ήταν ψυχρή. Αυτό γιατί η Ανγκελα έχει ξενερώσει με τον Σαμαρά και γουστάρει πια τον Ηλία Κασιδιάρη, με τον οποίο είχε την πρώτη επίσημη συνάντησή της στην Αθήνα (φωτ.).

«Τι κάνεις Ανγκέλα;» τη ρώτησε ο Κασιδιάρης.

«Λέγε με Εύα Μπράουν, Ηλία», απάντησε.

«Λέγε με Αδόλφο Χίτλερ», απάντησε αυτός.


Του Λάκη Μπέλλου από efsyn
http://greki-gr.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.