# #

18 Σεπ 2013

Ο υπουργός που «ξέθαψε» και δώρισε τον χρυσό της Χαλκιδικής

Καμένος VS Πάχτας. Το δέντρο και το δάσος (Βίντεο)

Διαστάσεις έχει πάρει στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο το γεγονός ότι ο Π. Καμένος απεύθυνε προτροπή στους κατοίκους της Χαλκιδικής να λιντσάρουν τον Χ. Πάχτα. (Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ ανασκεύασε αργότερα την δήλωση του αναφέροντας ότι εννοούσε «πολιτικό» λιντσάρισμα).

Από κει και πέρα όμως παρακολουθούμε έναν θρίαμβο του επικοινωνιακού επιτελείου της Ν.Δ., που με επικεφαλής τον Γιώργο Μουρούτης διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού –του ανθρώπου για όλες τις βρόμικες δουλειές- μπόρεσε να αποπροσανατολίσει το όλο ζήτημα εστιαζόμενος σε ένα λεκτικό ατόπημα του Π. Καμένου.

Γιατί ενώ η ουσία της όλης υπόθεσης είναι η καταγγελία των κατοίκων της περιοχής ότι ο Χ. Πάχτας,  σε... ντόπιους και ξένους πλουτοκράτες, έφερε και τον θάνατο στην περιοχή, αφού καταστράφηκε όλος ο υδροφόρος ορίζοντας της περιοχής και οι κάτοικοι πίνουν νερό που περιέχει «αρσενικό», το όλο θέμα εστιάζετε σε μια ατυχέστατη δήλωση του Π. Καμένου.

Ας μην χάνουμε λοιπόν το δάσος και βλέπουμε το δέντρο.
Και συγχαρητήρια στην Ελένη Καλογεροπούλου που ήταν η μόνη δημοσιογράφος που έβαλε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις. .

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟ ΕΚΛΕΞΑΝΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.