# #

21 Σεπ 2013

Στέλεχος Ν.Δ. «Σακατέψτε στο ξύλο τα αναρχοκομμούνια, μέχρι λιποθυμίας…Τι συλλήψεις και πράσινα άλογα, δεν έχουμε χρήματα για τέτοιες πολυτέλειες…»

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΝΔ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 

Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΝΑ ΛΙΩΝΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ!

Η "περίφημη" Χριστίνα Σιδέρη στέλεχος της ΝΔ ζητά από την αστυνομία να χτυπά μέχρι λιποθυμίας τους διαδηλωτές (ΦΩΤΟ)

ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΕΒΑ...

ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο:

Στέλεχος της ΝΔ ζητά από την Αστυνομία: «Σακατέψτε στο ξύλο τα αναρχοκομμούνια, μέχρι λιποθυμίας…Τι συλλήψεις και πράσινα άλογα, δεν έχουμε χρήματα για τέτοιες πολυτέλειες…»  
To... ακροδεξιό "μπουμπούκι" της Νέας Δημοκρατίας, η περίφημη Χριστίνα Σιδέρη που διετέλεσε ...τομεάρχης Β3 του κόμματος επανήλθε δριμύτερη μέσω social media. Για να θυμηθούμε όμως ποια είναι διαβάστε το άρθρο του INSIDER:  Η Χριστίνα Σιδέρη στέλεχος της ΝΔ ζητάει να συλληφθούν οι γονείς του Αλέξη Γρηγορόπουλου!

Αυτή την φορά μέσω του πρoσωπικού της λογαριασμού στο Facebook στέλνει άλλο ένα μήνυμα χρυσαυγίτικου χαρακτήρα ζητώντας από τους αστυνομικούς να χτυπάνε "τα άπλυτα αναρχοκουμούνια" μέχρι λιποθυμίας! Έτσι ακριβώς το έγραψε, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία. Λίγο αργότερα απέσυρε την ανάρτηση, ωστόσο πολλοί πρόλαβαν και την "φωτογράφισαν".
(Στη Φωτογραφία με έναν άλλο... γίγαντα της  πολιτικής σκέψης, τον Φαήλο Κρανιδιώτη)
Πηγή: theinsider.gr   Από: sibilla
 
Θυμίζουμε αντίστοιχες δηλώσεις της:
Χριστίνα Σιδέρη για Κούνεβα: Γιατί να ασχοληθούμε με τη «βολεμένη αλλοδαπή συνδικαλίστρια»;

Το σχόλιο του «γαλάζιου» στελέχους στο Facebook που άναψε «φωτιές»

Ένα ποστ που έκανε η Χριστίνα Κοραή στο Facebook για την Κωνσταντίνα Κούνεβα, ήταν αρκετό για να...πάρουν φωτιά τα πληκτρολόγια.

Όλα ξεκίνησαν όταν η τομεάρχης Β3 της ΝΔ, αναδημοσίευσε στην προσωπική της ιστοσελίδα την είδηση για την καταδίκη των μελών της συμμορίας που επιτέθηκε με οξύ σε μία μητέρα, στη Βρετανία, σημειώνοντας μάλιστα ότι «οι επιτιθέμενοι ακούστηκαν να γελάνε, καθώς ψέκαζαν με οξύ τη μητέρα που ούρλιαζε μπροστά στα δυο αγόρια της».

Φίλοι της Χριστίνας Σιδέρη άρχισαν να δημοσιεύουν τις απόψεις τους από κάτω, και όταν ο χρήστης με το όνομα «Φιρ ας», αναφέρθηκε στην περίπτωση της Κούνεβα, το «γαλάζιο» στέλεχος απάντησε: «Για πες μου ένα λόγο που θα πρέπει να ασχοληθούμε με ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ και μάλιστα αλλοδαπή που τη βόλεψε περίφημα;».

Η Χριστίνα Σιδέρη, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, είναι γνωστή για τις "ανθρωπιστικές" της ανησυχίες. Διαβάστε τη χτεσινή δημοσίευσή της στο facebook..

Νέο ρατσιστικό παραλήρημα από τη Χριστίνα Σιδέρη!

Να σας πληροφορήσουμε ότι η Σιδέρη, έχει ζητήσει μεταξύ άλλων, να συλληφθούν οι γονείς του Αλέξη Γρηγορόπουλου το 2008, ενώ συμμετείχε και συμμετέχει σε πολλές δράσεις της Χρυσής Αυγής. 

Νέο ρατσιστικό παραλήρημα από τη Χριστίνα Σιδέρη!

2 σχόλια:

  1. Αναίσθητη και γουρούνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνοι, αλλά στο θέμα της "ΚΥΡΙΑΣ" Κούνεβα έχει απόλυτο δίκιο για όλα όσα λέει. Πράγματι αυτό το... 'Βουλγαρογύναιο' ήταν για τα καλά ΒΟΛΕΜΕΝΟ σε δουλίτσα και το κερασάκι στην τούρτα;;; ενεπλάκη και σε συνδικαλιστικά κόλπα τη στιγμή που 'εν γνώσει της' έκλεβε τη θέση εργασίας από μία Ελληνίδα που η δεύτερη είχε περισσότερη οικονομική ανάγκη, έναντι της πρώτης που μας κουβαλήθηκε ΛΑΘΡΑΙΑ κι από πάνω στη χώρα μας. 'Σωστή βρωμιάρα η κυρία', η οποία έπαιζε με τη φωτιά, γι'αυτό την έφαγε στα μούτρα την βιτριολάδα και δε βλέπει ακόμα και τη μύτη της...!!!

      Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.