# #

19 Σεπ 2013

Οι πιο φανατικοί πασόκοι και νεοδημοκράτες ψηφίζουν πια Χρυσή Αυγή....

Μέντιουμ ο Σαμαράς. Του Πιτσιρίκου

Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε σήμερα πως η ανάπτυξη βρίσκεται προ των πυλών -μπορείτε να την δείτε από το ματάκι της πόρτας- και πως θα χρειαστούν έξι χρόνια για να επανέλθει η χώρα στην προ κρίσης κατάσταση. 

Μάλλον θα του το είπε ο φίλος του ο Θεός. 

Μέχρι χτες, ο Αντώνης Σαμαράς είχε βάλει στόχο για την νέα Ελλάδα το 2021 που συμπληρώνονται τα 200 χρόνια από την επανάσταση του ’21· την είχε δει Γέρος του Μοριά.

Ξαφνικά, μιλώντας για 6 χρόνια, πήγε στο 2019. Μόλις προκηρυχτούν εκλογές, θα πει πως η ανάπτυξη ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012 που έγινε ο ίδιος πρωθυπουργός.

Πάντως, είναι προτιμότερο να μεγαλουργήσει η χώρα μας το 2021 παρά το 2019. Ας κάνουμε υπομονή δυο χρόνια, δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε.

Σε έξι χρόνια, η Ελλάδα δεν θα επανέλθει στην προ κρίσης κατάσταση. Ευτυχώς, Γιατί, στην προ κρίσης κατάσταση, το 80% των Ελλήνων ψηφοφόρων ψήφιζαν...
Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ -και παίζανε ξύλο για αυτά τα δυο κόμματα -, αλλά σήμερα το έχουν ξεχάσει και κάνουν τους ανήξερους. Οι πιο φανατικοί πασόκοι και νεοδημοκράτες ψηφίζουν πια Χρυσή Αυγή.

Δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη στην Ελλάδα με τις σημερινές συνθήκες στην παγκόσμια οικονομία. Κι αυτό ο Σαμαράς το ξέρει. Ούτε νέες θέσεις εργασίας θα υπάρξουν. Η ανεργία θα αυξάνεται διαρκώς. Παντού.

Όσο για τον Αντώνη Σαμαρά και τις δηλώσεις του, δεν έχουν καμία σημασία. Ο Σαμαράς μέσα σε τρία χρόνια έχει πει τα πάντα και τα ακριβώς αντίθετά τους. Οι Έλληνες τον επιβράβευσαν για τα ψεύδη του, κάνοντάς τον πρωθυπουργό.

Προτείνω να ψηφίζουμε τον Σαμαρά μέχρι να πει αλήθεια. Αν τον κάνουμε πρωθυπουργό για 3-4 τετραετίες ακόμα, μπορεί να τον καταφέρουμε να πει την αλήθεια.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.