# #

15 Σεπ 2013

Ο Κ. Βιρβιδάκης αλλοίωσε τα πρακτικά της Επιτροπής! βίντεο)

Επιστολή Ζ. Κωνσταντοπούλου στα μέλη της Επιτροπής Δικαιοσύνης: Ως πλαστογράφο των πρακτικών της Βουλής καταγγέλλει η Ζ. Κωνσταντοπούλου τον Πρόεδρο της Επιτροπή Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής Κ. Βιβιδάκη. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε επιστολή της προς όλα τα μέλη της Επιτροπής περιγράφει την «δράση»του Κ. Βιρβιδάκη και ζητά να από τον Υπουργό Δικαιοσύνης να αποσύρει από το Γ Θερινό Τμήμα της Βουλής το ...
νομοσχέδιο με τον Κώδικα Δικηγόρων.

Η επιστολή της Ζ.΄Κωνσταντοπούλου έχει ως εξής:

Κύριοι,

τα συνημμένα φερόμενα ως "αδιόρθωτα πρακτικά" είναι πλαστά.
Όλο το τμήμα της ψηφοφορίας έχει αλλοιωθεί, και εμφανίζονται "πολλοί βουλευτές" να ψηφίζουν "δεκτό, δεκτό" σε κάθε άρθρο του Κώδικα Δικηγόρων, ενώ στην πραγματικότητα στην αίθουσα παρίσταντο μόνον 3 βουλευτές (Ι. Κεφαλογιάννης, Ζ. Κωνσταντοπούλου, Θ. Τζάκρη), εκ των οποίων οι πρώτος και τρίτη παρέμειναν σιωπηλοί σε ολόκληρη τη διάρκεια της "ψηφοφορίας", παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες μου και την κατ' επανάληψη διατυπωθείσα ένστασή μου για την ακυρότητα της διαδικασίας και το ψευδές της διαπίστωσης ότι "το άρθρο έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία".
Όχι μόνον έχουν εισαχθεί ψευδώς καταγραφές περί "πολλών βουλευτών" που δήθεν ψηφίζουν θετικά σε κάθε άρθρο, αλλά και έχουν διαγραφεί από τα πρακτικά όλες οι παρεμβάσεις και διαμαρτυρίες μου, αλλά και η αρνητική ψήφος μου, ώστε στα πρακτικά βεβαιώνονται πράγματα που δεν έλαβαν χώρα.

Η πλαστότητα προκύπτει ευθέως από τη μαγνητοσκόπηση της συνεδρίασης, την οποία έχω στη διάθεσή μου. Ήδη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Βουλής "Έκθεση", στην οποία ψευδώς φέρονται να έχουν ψηφισθεί τα άρθρα του Νομοσχεδίου, υπογραφόμενη από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κυριάκο Βιρβιδάκη και τον Γραμματέα της Επιτροπής Γεώργιο Γεωργαντά, αμφότερους βουλευτές της Ν.Δ., εκ των οποίων ο δεύτερος δεν ήταν καν στην αίθουσα κατά τη διάρκεια της "ψηφοφορίας".

Η Έκθεση συνιστά ψευδή βεβαίωση. Το Νομοσχέδιο δεν μπορεί να εισαχθεί στην Ολομέλεια, διότι κανένα άρθρο του δεν ψηφίσθηκε στην Επιτροπή. Σε χθεσινή επικοινωνία με την αρμόδια Υπηρεσία της Βουλής, μου δηλώθηκε ότι η αλλοίωση των πρακτικών έγινε με εντολή του Προέδρου Κυριάκου Βιρβιδάκη. Και τούτο, μολονότι και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τον ενημέρωσα ότι τυχόν σύνταξη ψευδούς έκθεσης συνιστά ψευδή βεβαίωση.

Κάθε περαιτέρω ενέργεια για προώθηση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια συνιστά σφετερισμό της νομοθετικής εξουσίας.

Το παρόν θα κοινοποιηθεί σε κάθε αρμόδια αρχή. Κάθε εμπλεκόμενος καλείται να άρει τις συνέπειες της αξιόποινης αυτής συμπεριφοράς που συνιστά εσωτερική υπονόμευση της δημοκρατίας και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καλείται να αποσύρει άμεσα το Νομοσχέδιο από την Ολομέλεια.

Άλλωστε και με την ιδιότητά του ως δικαστικού, γνωρίζει ότι η αλλοίωση του πολιτεύματος είναι αξιόποινη πράξη.

Ζωή Κωνσταντοπούλου
Δείτε και το απίστευτο βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.