# #

19 Σεπ 2013

Διατάχθηκε ΕΔΕ(!) για την αστυνομικό που συνέλαβε τον χρυσαυγίτη δολοφόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διατάχθηκε ΕΔΕ(!) για την αστυνομικό που συνέλαβε τον χρυσαυγίτη δολοφόνο
Το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) σε βάρος της αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, η οποία προτάσσοντας το όπλο της, συνέλαβε τον 45χρονο που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα το βράδυ της Τρίτης σε καφετέρια στο Κερατσίνι.
Η Αγγελική, όπως έχει γίνει γνωστό το όνομά της, από χθες έχει γίνει σύμβολο ανθρωπιάς και καθήκοντος καθώς ήταν η μόνη από την υπόλοιπη ομάδας της ΔΙΑΣ που...
έσπευσε στον Παύλο Φύσσα όταν έπεσε αιμόφυρτος από το μαχαίρι του ακροδεξιού δολοφόνου και του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες.
Παρ' όλα αυτά -και όπως ήταν αναμενόμενο- η ΕΛ.ΑΣ. εκτός του ότι της έπαυσε προσωρινά τα καθήκοντά της, διέταξε και ΕΔΕ. Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, επισημαίνει ότι η Αγγελική κατηγορείται για αναίτια επίδειξη του υπηρεσιακού της όπλου και πρόκληση ψυχολογικού στρες στον δράστη και μέλος «συγκεκριμένου πολιτικού χώρου».
Στην αστυνομικό επίσης καταλογίζεται απείθεια, καθώς παρενέβη εντολές ανωτέρου αξιωματικού που την διέταξε να μην εμπλακεί στο περιστατικό, παρότι υπήρχαν πολίτες που καλούσαν σε βοήθεια.

http://www.sofokleousin.gr/

5 σχόλια:

  1. Το περίμενα αυτό, παιδιά. Σ' αυτή τη βρωμερή χαβούζα
    -έτσι κατάντησαν την Ελλάδα οι επίορκοι και ανεπαρκείς
    πολιτικοί της- όποιος κάνει το καθήκον του, βρίσκει τον μπελά του. Δεν μένει άλλη οδός στην ευσυνείδητη αστυνομικό
    παρά μόνον η δικαστική, εναντίον αυτού που διέταξε την ΕΔΕ
    αλλά και των συναδέλφων της που παρέμεναν θεατές, ενώ μπροστά στα μάτια τους εξετυλίσσετο μία προμελετημένη δολοφονία, με την δικαιολογία της μη εμπλοκής των οργάνων
    της Τάξης, επειδή η χρυσαυγίτικη ομάδα ήταν πολυπληθής.
    Και τι θέλατε ωρέ, γιά να επέμβετε, κανένα σύνταγμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΟΜΕΡΑ ΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν δεν βάλουμε μυαλό σαν λαός, θα μας αφανίσουν. Πρέπει να ξεσηκωθούμε να επιβάλλουμε άμεση δημοκρατία,να τιμωρήσουμε παραδειγματικά τους άχρηστους που ευθύνονται για την κατάντια μας, και να αλλάξουμε νοοτροπία σαν λαός, διαφορετικά δεν υπάρχει μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΛΑΣΠΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΩΜΜΑΤΟΣ. Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΠΑΡΗΣΦΡΗΣΕ ΣΤΗΝ Χ.Α ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΚΕ ΕΣΤΗΝΕ ΤΙΣ ΒΡΟΜΕΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πατριωτικο ΚΩΜΑ.
    καλα το ειπες,μπαρμπα σεναριογραφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.