# #

19 Σεπ 2013

Αποκαλυπτικό βίντεο ...Δείτε

Προσπάθεια της ηγεσίας του υπουργείου Δένδια να απαλλάξει του μπάτσους από τις ευθύνες τους στην δολοφονία Παύλου (Βίντεο)

Δεν μας εντυπωσιάζει καθόλου του ότι έχει μπει σε λειτουργία μια φάμπρικα για να μην φανεί η ανοχή αν όχι οι συνεργασία των μπάτσων με την δολοφονική ομάδα των ναζιστών που είχε τελευταίο θύμα τον Παύλο. Το αντίθετο μάλιστα θα μας παραξένευε.

Δυστυχώς όμως γ’ αυτούς οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων είναι ξεκάθαρες. Οι μπάτσοι ήταν εκεί πριν την δολοφονία, την παρακολούθησαν απαθείς και άφησαν την συμμορία να φύγει με όλη της την άνεση.

Οσο και να προσπαθεί ο θλιβερός.. εκπρόσωπος των μπάτσων να ισχυριστεί ότι η ομάδα της ΔΙΑΣ έφτασε μετά την δολοφονία επικαλούμενος «στοιχεία που προκύπτουν απ’ την έρευνα που έχει γίνει» και να διαψεύσει τους αυτόπτες μάρτυρες, επικαλούμενος ότι τα λεγόμενα τους, που διαψεύδουν κατηγορηματικά την εκδοχή της αστυνομίας είναι αποτέλεσμα «ψυχολογικής φόρτισης», το μόνο που κατορθώνει είναι να γίνει καταγέλαστος.

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι αποκαλυπτικό. 
Είναι συρραφή μιας μαρτυρίας το πρωί στον Αντένα αυτόπτη μάρτυρα που είπε ότι οι χρυσαυγίτες πέρασαν μπροστά απ τους αστυνομικούς έκαναν την δολοφονία και μετά έφυγαν ανενόχλητοι, η προσπάθεια του εκπροσώπου τον μπάτσων να αναστρέψει τα γεγονότα, καθώς και άλλη μια μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα που διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του εκπροσώπου τύπου της αστυνομίας.

Το γιατί η ηγεσία του υπουργείου του Δένδια προχωράει σε μια τέτοια μεθόδευση πιστεύουμε ότι είναι κατανοητό

1 σχόλιο:

  1. Είναι αισχροί και ελεεινοί. Ένα μάτσο γερμανοτσολιάδων σε
    διατεταγμένη υπηρεσία διάλυσης της χώρας, κατάλυσης της δημοκρατίας και εξόντωσης, υλικής και ηθικής του ελληνικού
    λαού. Η δικαιοσύνη πρέπει κάποτε να λάμψει και να πέσει βαρύς ο πέλεκυς στα κεφάλια των καταστροφέων της χώρας.
    Το αίμα των αθώων που χάθηκαν είτε από απελπισία είτε από τα δολοφονικά χέρια των γερμανοτσολιάδων και δοσιλόγων, να πέσει πάνω σ' αυτούς και στα παιδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.