# #

6 Ιουν 2013

Ο Μπαντής, ο ΠΑΟΚ και το έγκλημα

Ο Μπαντής, ο ΠΑΟΚ και το έγκλημα
Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος, Μπαντής, που χθες κατέβασε τα ρολλά στον αγώνα με τον Ατρόμητο, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero 107,4. Μίλησε για όσα έγιναν στο Περιστέρι και έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα για όσα συμβαίνουν στην Ιερισσό, απ’ όπου κατάγεται.
Με την απόδοσή του ο Μπαντής κράτησε το 0-0, αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με τη νίκη του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα, έστειλε τον Δικέφαλο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Καθ΄οδόν προς τη Θεσσαλονίκη, είπε με χιούμορ ότι ευχαρίστως θα δεχόταν έναν καφέ ως κέρασμα για την απόδοσή του και μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του: 
«Δεν μπορώ να το πω αυτό, είχα και στο παρελθόν τέτοιες εμφανίσεις. Κυρίως στον αγώνα με την Ξάνθη, που σήμαινε πολλά για τον Ηρακλή και είχε τεράστια βαθμολογική σημασία».

Για τα πλέι οφ: «Καταρχήν θα ήταν άδικο απ΄ όλες τις πλευρές να μην τερματίσει πρώτος ο ΠΑΟΚ. Αυτό το μίνι – πρωτάθλημα δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του πρωταθλήματος. Είναι πολύ δύσκολο για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να αποδείξει για δεύτερη φορά ότι είναι ανώτερος. Και ο ΠΑΟΚ και εμείς, μόνο να χάσουμε είχαμε από τα πλέι οφ. Εμείς χάσαμε μία θέση σε σχέση με το πώς τερματίσαμε στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ ήταν πιο τυχερός και δεν την έχασε. Αυτό δεν είναι δίκαιο».

Για την πορεία του Αστέρα: «Εμείς σαν Αστέρας κλείσαμε δώδεκα μηνες στο γήπεδο. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας στις 12 Ιουνίου. Το ρόστερ μας ήταν καλό και κάναμε αυτή την αξιοπρεπέστατη πορεία για τον Αστέρα».

Για όσα έγιναν χθες στο Περιστέρι: «Προς τιμή του Ατρόμητου δεν μας ασκήθηκε καθόλου ψυχολογική πίεση, δεν μας παρακάλεσαν να χάσουμε. Εμείς σαν Αστέρας πήγαμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη και τη θέση που μας άξιζε. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, ελπίζαμε να κλέψουμε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς λιγκ. Εμείς κοιτούσαμε μόνο το ματς μας, δεν ρωτούσαμε τι γινόταν στα Γιάννενα».

Για την ψυχολογία του στο χθεσινό ματς: «Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, αλλά πρέπει και να σου πηγαίνει το παιχνίδι, καθώς και να έχεις και τύχη. Εγώ τα είχα όλα χθες».

Για τα μηνύματα που δέχθηκε από ΠΑΟΚτσήδες: «Δέχθηκα μηνύματα. Ήμουν δέκα χρόνια στη Θεσσαλονίκη, έχω φίλους απ΄ όλες τις ομάδες».

Για την Ιερισσό απ’ όπου κατάγεται και όσα συμβαίνουν εκεί με τα μεταλλεία χρυσού, τις αντιδράσεις των κατοίκων και όσα υφίστανται από την αστυνομία:
«Η Ιερισσός είναι αυτή τη στιγμή κατεχόμενη.
Όλη η Χαλκιδική βρίσκεται σε κίνδυνο.

Πρέπει να το καταλάβουν όλοι αυτό. Αν γίνει αυτό που πάνε να κάνουν, συνέπειες θα έχει και η Θεσσαλονίκη.

Είναι τεράστιο έγκλημα και εμείς από την Ιερισσό αντιδράμε με όλες τις δυνάμεις μας. Δύο αδελφικοί μου φίλοι είναι στη φυλακή και άλλοι 18 περνάνε από εισαγγελέα. Να καταλάβουν οι υπεύθυνοι ότι χωρίς τη θέληση της κοινωνίας δεν γίνεται κάτι. Ο αγώνας μας δεν είναι πολιτικοποιημένος, αλλά κοινός. Άτομα που δεν μιλούσαν μεταξύ τους είναι ενωμένοι γι’ αυτό τον αγώνα.

Και εγώ, και ο Παπαστεριανός και ο Ψυχογιός που είμαστε από την Ιερισσό παίζουμε στη Σούπερ λίγκα. Ο δήμαρχος, ο κ. Πάχτας, που όλοι τον γνωρίζετε, είπε ότι αυτοί που τα κάνουν αυτά και αντιδρούν είναι ναρκομανείς. Τρεις ποδοσφαιριστές της Α΄ εθνικής είναι από την Ιερισσό. Θα έπρεπε να προσέχει πώς μιλάει και να μην είναι απλά ένας εκπρόσωπος της εταιρείας».

Για τον Γιώργο Γεωργιάδη, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον Ηρακλή: «Δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα για τον ΠΑΟΚ, διότι το εισιτήριο θα μπορούσαμε να το έχουμε πάρει εμείς. Χάρηκα πολύ, όμως, για τον Γιώργο τον Γεωργιάδη, που το αξίζει. Ήταν άδικη η κριτική που του ασκήθηκε
. Πιστέψτε με είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές να καλούνται να αποδείξουν για δεύτερη φορά ότι είναι καλύτεροι».

Αν θα συνεχίσει στον Αστέρα: «Έχω συμβόλαιο ακόμη ένα χρόνο, η διοίκηση μου δείχνει εμπιστοσύνη και δεν έχω πληροφορία για κάτι διαφορετικό»...






1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στο παλληκάρι.
    Αξιο τέκνο της Ιερισσού.
    Δυνατός "Γαλάτης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.