# #

11 Μαΐ 2013

Σε απειλεί κι ο Άδωνις (που ψήφισες) Δάσκαλε..."Όποιος καθηγητής δεν πάει στη δουλειά του θα απολυθεί το ίδιο δευτερόλεπτο"



«ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ»

Αδωνις Γεωργιάδης: Δεδομένη η επιστράτευση των εκπαιδευτικών

«H επιστράτευση είναι δεδομένη. Οι εξετάσεις θα γίνουν κανονικά και στην ώρα τους, αυτό είναι δεδομένο. Όποιος καθηγητής δεν πάει στη δουλειά του θα απολυθεί το ίδιο δευτερόλεπτο» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
 
«Δεν θέλω καθηγητές που.. βάζουν το συμφέρον τους πάνω από το συμφέρον των παιδιών τους» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον Σκάϊ, ενώ διαβεβαίωσε ότι δεν θα γίνουν μετακινήσεις καθηγητών εκτός περιφέρειας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι συνδικαλιστές εκπρόσωποι των καθηγητών έκαναν πολύ μεγάλο λάθος, καθώς το συνταγματικώς κατοχυρωμένο δικαίωμα για απεργία υφίσταται τους περιορισμούς του νόμου, και δεν είναι απεριόριστο δικαίωμα.

Με την κυβέρνηση καταργείται το δικαίωμα της απεργίας, και τα δημοκρατικά δικαιώματα τόνισε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας επίσης στον Σκάϊ. Το θέμα του ωραρίου έπρεπε να ανοίξει μετά τις εξετάσεις πρόσθεσε. Με αφορμή το δίωρο ανατρέπεται ένα ολόκληρο πλαίσιο για τον καθηγητή σημείωσε.


«Για 120 εκατ. ευρώ, ένα αστείο νούμερο για προϋπολογισμό κράτους έστω υπό μνημόνιο, απολύουν 10.000 αναπληρωτές και αυξάνουν 2 ώρες το ωράριο των μονίμων» ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Νίκος Παπαχρήστος. Ο κ. Παπαχρήστος πρόσθεσε ότι θα έπρεπε να υπάρχει ασυμβίβαστο συνδικαλιστή – πολιτικού.
 
 http://www.alfavita.gr

1 σχόλιο:

  1. ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ - ΥΣΤΕΡΙΚΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ - ΝΑ Σ' ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.