# #

9 Μαΐ 2013

Στην Ελλάδα το 70% των Σέρβων τουριστών

Λεπτοκαρυά


Το 70% των Σέρβων τουριστών που θα παραθερίσουν φέτος στο εξωτερικό επέλεξαν την Ελλάδα ως προορισμό τους, όπως καταδεικνύουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτορείων Σερβίας (YUTA).

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα στον ιστότοπο Vesti Online, σύμφωνα με τον διευθυντή της YUTA Αλεξάνταρ Σένιτσιτς, η πλειονότητα των Σέρβων τουριστών επέλεξε και φέτος την ...
Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές και ακολουθούν η Τουρκία, η Ισπανία, η Αίγυπτος, η Τυνησία, το Μαυροβούνιο και η Κροατία, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Εξάλλου, όπως αναφέρει σε άρθρο της η σερβική εφημερίδα "Ντάνας" (Danas), αύξηση κατά 20% καταγράφει - μέχρι στιγμής - η πώληση των τουριστικών πακέτων στη Σερβία για το φετινό καλοκαίρι. Μάλιστα, σε πολλά τουριστικά γραφεία έχουν εξαντληθεί τα φτηνά τουριστικά πακέτα για την Ελλάδα κατά τους μήνες χαμηλής ζήτησης (Μάιο και Ιούνιο), ενώ σε άλλα πρακτορεία έχουν μείνει ελάχιστα τουριστικά πακέτα για τους ελληνικούς προορισμούς και για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

http://www.real.gr/?page=home

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.