# #

11 Μαΐ 2013

ΤΩΡΑ !!!


« Να βάλουν οι καθηγητές πλάτη», 
«να προτάξουν οι αυτοκινητιστές τα στήθη», 
«να βάλουν οι γιατροί νερό στο κρασί τους», 
«να στήσουν οι δικηγόροι, οι μηχανικοί, οι έμποροι….(οτιδήποτε τέλος πάντων στήνεται)». 
Κανείς δεν καταλαβαίνει πια σ’ αυτή τη χώρα πως μόνο ο Βενιζέλος, ο Άδωνις κι ο Στουρνάρας είναι «ρεαλιστές», «πραγματιστές», «εκσυγχρονιστές», «πρωτοπόροι» και κυρίως... «εξυγιαντές». 
Η κοινωνία δεν μπορεί να είναι όμηρη της συντεχνίας των καθηγητών, που εκβιάζουν τους μαθητές με τις οικογένειες τους, ενώ η «πολιτεία» και το ελληνικό «κράτος» – προσοχή στα εισαγωγικά- κανει το παν για τους μαθητές αυτούς. 
Και φωτοτυπίες τους έδωσε, και τους στοιβάζει τριάντα-τριάντα ανά τμήμα και τους προσαρμόζει σε ακραία καιρικά φαινόμενα χειμώνα-καλοκαίρι και τους στέλνει καθηγητές για μάθημα λίγο πριν τις Απόκριες κάθε χρόνο, και τους οργανώνει συσσίτια με εισαγόμενα αχλάδια και μήλα.

Οι γκεμπελίσκοι βέβαια λειτουργούν άψογα, ο κάθε άσχετος «κατακεραυνώνει» τους τεμπέληδες που δουλεύουν μόνο 21 ώρες ανά εβδομάδα. 
Τόσο άσχετοι ή μήπως κακεντρεχείς είναι; 
Βρίζουν οι μεν τους δε και η ΔΑΚΕ με την ΠΑΣΚΕ και το ΠΑΜΕ συσκέπτονται και διαβουλεύονται αρμοδίως, ενώ η πολιτική ηγεσία απειλεί με επιστράτευση.
Όσο ο κάθε καθηγητής, ο κάθε δάσκαλος, ο κάθε γιατρός, ο κάθε επαγγελματίας, ο κάθε αγρότης πηγαίνει υπό τη σκέπη της κάθε ΔΑΚΕ και της κάθε ΠΑΣΚΕ να διεκδικεί απ’ τον κάθε Αρβανιτόπουλο ή Αβραμόπουλο ή «Πουλόπουλο», το δικαίωμα του στη ζωή θ’ αντιμετωπίζεται ως εν δυνάμει υπονομευτής της κοινωνικής συνοχής και νομιμότητας.
Ο πολύς κόσμος έχει σιχαθεί απολύτως τις «στρατηγικές» κινήσεις πολιτικών, συνδικαλιστών, φορέων. Όλοι αυτοί κερδίζουν, πολύτιμο γι’ αυτούς, χρόνο. Εδώ και τώρα πρέπει να γίνουν τομές και ρήξεις – εδώ συμφωνώ απόλυτα με τους στουρναροειδείς βενιζελοβρούτσηδες. 
Η πρώτη τομή, πριν από τη μείωση του ΦΠΑ της εστίασης, είναι  το ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ των κομμάτων, μετά του προσωπικού τους. Η μεγαλύτερη προσφορά στην έρημη τη δημοκρατία μας είναι η εκ βάθρων δημιουργία νέων πολιτικών φορέων (κομμάτων, συνδικαλισμού κλπ) έξω και πέρα από τη φαύλη κομματοκρατία και των άθλιων εκπροσώπων τους.
Ας μην προτρέξει κάποιος να μιλήσει για «γενικεύσεις», διότι «γενίκευση» είναι να είμαστε υποχρεωμένοι να υφιστάμεθα τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ της ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. «Γενίκευση» είναι να μιλάτε για προγράμματα «σταθερότητας» και να ποντάρετε σε «εκθέσεις των οίκων».
Όσο ο μέσος πολίτης δεν πείθεται ότι είναι υπό πλήρη υποδούλωση που συνοδεύεται συστηματικά με τη διαπόμπευση του από τα ΜEGA-ΣΚΑΪοειδή μέσα απονάρκωσης να ετοιμάζεται για καταστάσεις «Νίγηρα». Ίσως τότε, η Κριστίν να μας δει με περισσότερη συμπάθεια, άλλωστε.
Δεν μπορώ να διανοηθώ, στη μέτρια ίσως, νοημοσύνη μου, να εμφανίζονται δημοσίως εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων υπό την προστασία των εγκληματικών ομάδων, που στην Ελλάδα λέγονται κόμματα. Δεν μπορώ ν’ αποδεχτώ ότι χρηματοδοτούνται αυτή τη στιγμή κομματικοί οργανισμοί που εξέθρεψαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και ΔΙΕΛΥΣΑΝ μια χώρα.
Προσωπικά δε μ’ ενδιαφέρει καθόλου ο φόρος της εστίασης ή οι ρυθμίσεις στην εφορία. Θέλω να γκρεμιστεί, ή για ν’ ακριβολογώ να ΓΚΡΕΜΙΣΩ την κομματοκρατία στη χώρα που γέννησε τη δημoκρατία. Και θέλω να το κάνω ΤΩΡΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.