# #

11 Μαΐ 2013

Οι πραγματικές δηλώσεις Αρβανιτόπουλου (Βίντεο)


Επιστράτευση καθηγητών - Οι πραγματικές δηλώσεις Αρβανιτόπουλου (Βίντεο)Εγινε το αναμενόμενο. 
Η χούντα, με κοινοβουλευτικό μανδύα που έχουμε, σε μια ακόμα επίδειξη άκρατου αυταρχισμού την Δευτέρα στέλνει χαρτιά επιστράτευσης στους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας. 

Φτιάξαμε ένα σχετικό βιντεάκι «πειράζοντας» λίγο τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλου, δίνοντας τους το αληθινό νόημα.

Οι άλλες εξελίξεις, σ’ αυτή την κατεύθυνση είναι ότι ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Ν. Παπαχρήστος, διεγράφη από την... Ν.Δ. ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του η Ομοσπονδία θα προσφύγει δικαστικά ενάντια στην κυβερνητική απόφαση επικαλούμενη παραβίαση του Συντάγματος.

Οι συνεδριάσεις των τοπικών ΕΛΜΕ θα πραγματοποιηθούν κανονικά ενώ αναμένεται ότι όταν οι καθηγητές πάρουν τα φύλλα πορείας στα χέρια τους να παρουσιαστούν στα εξεταστικά κέντρα γιατί διαφορετικά κινδυνεύουν με τρεις μήνες φυλάκιση και απόλυση. Θα αιφνιδιαστούμε ευχάριστα αν υπάρξει οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη όπως ακούσαμε να προτείνουν ταξικοί συνδικαλιστές.

Να θυμίσουμε ότι οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο έχουν κάνει πρόταση προς τα Δ.Σ των ΟΛΜΕ και ΔΟΕ, των ΕΛΜΕ και των Συλλόγων, αλλά και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ «στην επιστράτευση της κυβέρνησης να απαντήσουμε τώρα με απεργία!». Απάντηση απ’ ότι ξέρουμε δεν έχει υπάρξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.