# #

26 Μαΐ 2013

Μα το Θεό, αν παρακολουθούσα για άλλη μια μέρα ειδήσεις από την τηλεόραση, θα ερχόμουν εδώ και θα σας έλεγα να ψηφίσουμε όλοι μονοκούκι Σαμαρά!!!


Image
 Τι αποθέωση είναι αυτή; 
Τι πετυχημένο τον είπαν, τι έξυπνο, τι μεθοδικό, τα καλά όλου του κόσμου έχει αυτός ο πολιτικός άνδρας… 
Αλλά για μια στιγμή, για άραξε λίγο, κάτι θυμάμαι από τα παλιά, τα ίδια είχαν πει για τον Σημίτη, Θεό τον είχαν κάνει, τα ίδια για τον Κωστάκη και τα ίδια για τον Γιωργάκη, κάνω λάθος; Πλύση εγκεφάλου είναι αυτό, καθοδηγούμενοι ψήφοι, το έχω ξαναδεί αυτό το έργο, άσε…
Και έρχεται η ανάπτυξη, και νάτη η ανάπτυξη, και δώστου η ανάπτυξη να σπινιάρει σε μια μακρινή γωνία, βρε που είναι η ανάπτυξη, ρούφα και έρχεται γλυκέ μου, οσονούπω…

Άκουσα στο παρελθόν για Ρώσους, Αμερικάνους, Άγγλους Γάλλους ότι έρχονται να μας σώσουν και να κάνουν επενδύσεις, τώρα έρχονται και οι Κινέζοι να συνωστιστούν ανάμεσα στους δεκάδες σωτήρες μας, μα πόσο βλάκας μπορεί να είναι κάποιος να καταπίνει αμάσητο κάτι τέτοιο… λολ. 
Κάτσε ρε παιδί να το δούμε μαζί το project, έχουμε και λέμε, μια υπερδύναμη που μετρά 1 δισεκατομμύριο ψυχές θα ενδιαφερθεί ξαφνικά να έρθει στην Ελλάδα να ασχοληθεί με πενταροδεκάρες, καλό ε; 
Τα ψάλανε στον Όλιβερ Στόουν ότι κάνει ουτοπικά σενάρια για τον Αλέξη αλλά και αυτό εδώ με τους Κινέζους τι ανέκδοτο είναι; 
Το πολύ πολύ να έρθουν να πάρουν τα καλύτερα φιλέτα από ότι έχει μείνει αλλά έως εκεί, μη τρελαθούμε τελείως. 
Greek Success Story λοιπόν διά χειρός Σαμαρά αυτή τη φορά, και όταν σε πέντε χρόνια ακούμε για το επόμενο κανένας δεν θα θυμάται τα τωρινά, τι μονοτονία είναι αυτή ρε guys;
Θα ήθελα πολύ να πιστέψω ότι αυτή η κυβέρνηση λειτουργεί ορθολογικά και όχι παλαιοκομματικά αλλά δε μου βγαίνουν τα κουκιά, όχι ορμώμενος από όνειρα Κινέζικης θερινής νυκτός, αλλά συνειδητοποιημένος από αυτά που βλέπω να συμβαίνουν και με κάνουν να γελώ πικρά.
Ένα από αυτά που με κάνει να γελώ είναι ο φόρος για τα σπίτια, που έχει ανώτατο όριο το 2%, είναι πραγματικά γελοίο το Κράτος να βάζει 2% φόρο σε κάποιον που έχει 2000 τετραγωνικά μέτρα υπερλούξ βιλάρα αντί να του βάλει 10%, θα ήταν απείρως πιο δίκαιο, το 2% για τον πλούσιο είναι σα να του στερείς, αν του στερείς, τις τσιχλόφουσκες, το 2% για τον κοινό θνητό είναι άμεσες περικοπές στη ήδη κατακρημνισμένη ποιότητα ζωής του. 
Είναι φαεινότερο του Ηλίου πως αυτό το Κράτος καμία διάθεση δεν έχει να πάρει από αυτούς που έχουν, γιατί προφανώς κάτι παίζει ανάμεσα τους, υπάρχει κάπoια οικονομικής φύσης εξάρτηση που κρατά το Κράτος δέσμιο συγκεκριμένων συμφερόντων και μοιραία το αγγούρι το τρώμε ασάλιωτο εσύ και εγώ.
Greek Success Story και δεν ξέρω αν θέλω να κλάψω ή να γελάσω μέχρι δακρύων, περιμένουμε τους Οίκους να μας βάλουν χαρούμενη φατσούλα όπως ακριβώς τα emotions στο ίντερνετ, είναι τραγικό, ναι τραγικό. Τραγικοί είμαστε και εμείς που δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται.
Και μέσα σε όλο αυτό το success περιμένουμε να αρθρώσει τις πρώτες του λέξεις το παιδί, ο Άκης, και άντε θα μιλήσει, και άντε είναι έτοιμος, και άντε θα αποκαλύψει, ένας Θεός ξέρει τι χώσιμο χρημάτων πέφτει για να πάει ομαλά προς την έξοδο το ψηλό παιδί. 
Μα κοροϊδευόμαστε; 
Δεν ξέρω τι παιχνίδι έχουν στο μυαλό τους να παίξουν αλλά όπως και να έχει πρόκειται για παιχνίδι και τίποτα άλλο και τα υποκείμενα παραμένουμε εμείς. Ποιος λογικός άνθρωπος πιστεύει ότι φτάνει ένας Άκης έστω μέσα στα δικαστήρια, προσωπικά θα αισθανόμουν μια ελάχιστη δικαίωση αν στις αίθουσες των δικαστηρίων δικαζόντουσαν εκατοντάδες που πέρασαν την πόρτα της εξουσίας και έφαγαν με χρυσές μασέλες. Αλλά βέβαια, είναι λογικό, έναν Άκη μπορείς να τον ελέγξεις, να κατευθύνεις το παιχνίδι εκεί που θες, αν υπήρχαν καμιά πενηνταριά ακόμα κάποιος θα έσπαγε τη σιωπή του και θα βλέπαμε όλη τη σαπίλα! Φάε Greek Success Story και μη μιλάς.
Γίνε και εσύ συμμέτοχος στο Greek Success Story σε καλεί η Κυβέρνηση αλλά η μόνη συμμετοχή που μπορείς να έχεις είναι ο απόλυτος και οικειοθελής πολιτικός ευνουχισμός σου, το Greek Success Story είναι ένα ευτυχόχαπο για αφελείς.
Κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, που δεν κατάφεραν καν να έχουν ισοσκελισμένους ισολογισμούς στα οικονομικά τους και χρωστάνε και της Μιχαλούς, όχι μόνο κυβερνούν ακόμα αλλά ευαγγελίζονται success stories, success να κάνουν στα μούτρα τους και να μας αφήσουν ήσυχους. Άιντε!
Ένας φίλος που μιλούσαμε χθες με ρώτησε το εξής: “Αν αύριο γινόντουσαν εκλογές, ποιος πιστεύεις πως θα νικούσε δεδομένης της τωρινής κατάστασης;” 
Η ΝΔ απάντησα πικρά και στέγνωσε μεμιάς το στόμα μου, είναι απίστευτο αλλά το πιστεύω, και δεν είναι θέμα ηττοπάθειας, είναι θέμα αντίληψης της πραγματικότητας, αυτοί που μας κυβερνούν έπρεπε να έχουν φύγει από προχθές, το ότι είναι ακόμα στην εξουσία σημαίνει πολλά. 
Ο ίδιος φίλος με ρώτησε αν πιστεύω πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έκανε κάτι, απάντησα ότι πολύ πιθανό να μην έκανε τίποτα αλλά ρε φίλε κάτσε, ΣΥΡΙΖΑ δεν δοκιμάσαμε ποτέ, λάθος;
Είναι θέμα Τιμής για εμένα να φύγουν από το τιμόνι της εξουσίας οι υποκριτές και αυτοί που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν, πόσο πιο απλά μπορώ να το γράψω; 
Και τα περί Greek Success Story τι να πω, τα αφήνω για λαική κατανάλωση. Και να σου πω κάτι, κάθε αλλαγή πονάει, κάθε αλλαγή μπορεί να φέρει νέα δεινά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήνουμε τους κοινούς ψεύτες να μας κυβερνούν, αυτό πια είναι κατάντια. 
Είμαι πρόθυμος να υποστώ τις επιπτώσεις της όποιας ανατροπής, αρκεί να ξεκουμπιστούν, να αρχίσει να κινείται πραγματικά κάτι, και κάτω από αυτό το πρίσμα λίγο με ενδιαφέρει αν αυτή η ανατροπή ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και το κέρατο μου το τράγιο.
Λοιπόν Greeks που είσαστε και πετυχημένοι πλέον, προσπαθήστε να δείτε καθαρά τι συμβαίνει, μη παραμυθιάζεστε, αξίζουμε κάτι πολύ καλύτερο από το να μας δουλεύουν ψιλό γαζί, ακόμα και εσύ που επιμένεις να υποστηρίζεις ΝΔ ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει, αποδέξου το λοιπόν και άλλαξε εσύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.