# #

28 Μαΐ 2013

Νομίζετε ότι μου προσφέρει τίποτα, να είμαι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ... Τα 'χει χαμένα η Στάη...

Αλήθεια πόσο ντράπηκαν χτες όλοι αυτοί που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, βλέποντας ποιος είναι ο αρχηγός τους!...

"Είμαι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, γιατί έπρεπε να καλυφθεί μια ανάγκη. Νομίζετε, κυρία Στάη, ότι μου προσφέρει τίποτα να είμαι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ;".

Μόλις συνήλθε από την έκπληξη της η Στάη, τον ρώτησε... 

"γιατί αισθάνεστε θύμα;". 

Η απάντηση, ανάλογη με τις προηγούμενες: 
Δεν σας φαίνομαι επαρκής για τον ρόλο του θύματος; 
Σας φαίνομαι για θύτης;

Λίγο νωρίτερα, επανέλαβε τα γνωστά και παιδαριώδη, πως, έγινε αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών για να υποστυλώσει τη χώρα.

Για τον Παπανδρέου, το πήγε μια στο ζεστό και μια στο κρύο. 
Μίλησε για "αμέριμνη διαχείριση" (στην οποία φυσικά, όπως τόνισε ο ίδιος δεν είχε ανάμειξη) αλλά ταυτοχρόνως προσπάθησε και να ξεφύγει, λέγοντας πως τα ίδια οικονομικά προβλήματα έχουν και τα άλλα κόμματα.

Υπήρξαν στιγμές που δεν μπορούσε να συγκρατηθεί, έδειχνε έλλειψη ψυχραιμίας (τραγικό μειονέκτημα για κάποιον που θέλει να είναι ηγέτης) και κατέφευγε με απίστευτη ευκολία σε ψέματα και φτηνές δικαιολογίες .

Ακόμη και τα αστεία του στη Στάη ήταν εκτός τόπου και ατυχή .

Είστε ασυγκράτητος, του είπε η παρουσιάστρια. Κι εκείνος απάντησε " είμαι ασφυκτικός, γιατί απαντώ με επιχειρήματα. Το νιώσατε εσείς τώρα;".

Αλήθεια, πόσο θα ντράπηκαν απόψε όλοι αυτοί που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, βλέποντας ποιος είναι ο αρχηγός τους...

Από nonews-NEWS

Τα 'χει χαμένα η Στάη... 
Αλλά τον ρωτάει, άλλα απαντάει...

Άλλα αντι άλλων. 

Μ' έναν συνεχή εκνευρισμό, πετάγεται απ' το ένα θέμα στο άλλο, με αντικρουόμενες και αντιφατικές απόψεις, σε σημείο που ακόμη και η Στάη να μην καταλαβαίνει τι της λέει και να αφήνει μορφασμούς απορίας μπροστά στην κάμερα.

Ο Βενιζέλος και θέλει και δεν θέλει να μπει στην κυβέρνηση. Και του αρέσει το αντιπροεδριλίκι (σε κάποιες χώρες, μετέχουν ως αντιπρόεδροι οι αρχηγοί των κομμάτων που στηρίζουν την κυβερνηση) και δεν το θέλει (δεν  είναι σωστό να είναι αντιπρόεδρος).

Και τα ρίχνει στη ΝΔ και τη βουλή, γιατί δεν συζήτησαν τις εξελίξεις στο κυπριακό και το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κίνα, αλλά και υποστηρίζει πως αν αυτό γινόταν θα κατατρόπωνε τον ΣΥΡΙΖΑ!

Η Στάη πήγε σε break, για να συνέλθει...

Από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.