# #

12 Απρ 2013

Αντώνης Βίσσης: "Όπως (δεν) καταλαβαίνετε, πάλι σας κοροϊδέψαμε"


Αντώνης Βίσσης:

Μα τι απρόσμενη εξέλιξη!

Δυστυχώς, παρά τις τιτάνιες προσπάθειες του Γιάννη Στουρνάρα, το υπουργείο Οικονομικών ΔΕΝ κατόρθωσε να κλείσει το ζήτημα που αφορά τη μείωση 15% στο χαράτσι των ακινήτων.


Μετά από συνεχείς και σκληρές διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης, είμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, πως η μείωση του χαρατσιού θα είναι... 5-10%.

Ο μεγάλος ηγέτης του τόπου Αντώνης Βίσσης δήλωσε σχετικά:

α)"Υποσχεθήκαμε προεκλογικά, να καταργήσουμε το σκληρό χαράτσι που επέβαλλε ο κος Βενιζέλος, καθώς και το καταστροφικό για την ελληνική οικονομία, ΦΠΑ. Σήμερα βλέπουμε πως το χαράτσι καταργείται σταδιακά, έπειτα από μεγάλη προσπάθεια, αλλά και έντονες διαπραγματεύσεις με την Τρόικα. Όσο αφορά το ΦΠΑ τώρα, υποβάλαμε τις προτάσεις μας στην Τρόικα και θέλω να πιστεύω πως θα τις εξετάσει με σοβαρότητα".

β)"Υποσχεθήκαμε προεκλογικά, να καταργήσουμε το σκληρό χαράτσι που επέβαλλε ο κος Βενιζέλος, καθώς και το καταστροφικό για την ελληνική οικονομία, ΦΠΑ. Τώρα όχι μόνο κρατήσαμε το ΦΠΑ ως είχε και δεν καταργήσαμε το χαράτσι, αλλά ξεκινήσαμε προτείνοντας 15% ενώ είχαμε ήδη συμφωνήσει με την Τρόικα, πως η μείωση δε θα είναι πάνω από 10%. Όπως (δεν) καταλαβαίνετε, πάλι σας κοροϊδέψαμε".

Φίλες και φίλοι την ώρα που γράφω αυτό το κείμενο, πραγματοποιώ ελεύθερη πτώση από τα σύννεφα, μαζί με εκατομμύρια άλλους Έλληνες.

Οι δηλώσεις του Αντώνη δεν είναι πραγματικές.

 RAMNOUSIA 

1 σχόλιο:

  1. Οχι ότι θέλω να υποστηρίξω την συμπατριώτισσα μου που ως καλλιτέχνης δεν μου αρέσει (η προσωπική της ζωή δεν με αφορά νομίζω κάνει ότι θέλει και το λέει ενώ άλλες κρατούν τα ....προσχήματα) αλλά να μην της φορτώνουμε και τις απατεωνιές του εβραίου Σαμαρά ούτε και την επιλογή του ελληνικού λαού.
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.