11 Απρ 2013

Καταζητούνται τα κτήνη που χτυπούσαν τον Λουκάνικο στις διαδηλώσεις...
Αυτόφωρο για τους βασανιστές ζώων ζητάει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ρούσσος-Εμμανουήλ Παπαδάκης. Οι βασανιστές ανθρώπων δεν κινδυνεύουν, αφού είναι μπάτσοι και βασανίζουν με εντολές της κυβέρνησης, ενώ έχουν την προστασία της Δικαιοσύνης. 

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Αρείου Πάγου, εκτός από το αυτόφωρο για τους βασανιστές ζώων θα υπάρχει και αυτεπάγγελτη δίωξη για την οποία δεν θα απαιτείται καταβολή του παραβόλου των 100 ευρώ. 


Αυτόφωρο προβλέπεται και για τα..
ζώα που θα επιτίθενται σε ανθρώπους αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν από τα ζώα εξαιρούνται οι μπάτσοι και οι χρυσαυγίτες που είναι κτήνη. 

Όπως δήλωσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αρεοπαγίτες και εισαγγελείς έχουν αντιληφθεί πως δεν μπορούν να προστατεύσουν τους πολίτες από τα βασανιστήρια και κοιτάνε τουλάχιστον να σώσουν τα ζώα. 

Σύμφωνα με τον αντεισαγγελέα, αν εφαρμοστεί η εγκύκλιος για τα βασανιστήρια ζώων, ίσως να καταφέρουμε σε καμιά εκατοστή χρόνια να θεωρείται αδίκημα ο βασανισμός ανθρώπου από κτηνόμπατσο. 

Η εγκύκλιος του Αρείου Πάγου αλλάζει εντελώς τον τρόπο των διαδηλώσεων, αφού θα κατεβαίνουμε πια στις διαδηλώσεις, έχοντας ο καθένας από έναν σκύλο. 

Τα ΜΑΤ θα μας επιτίθενται και θα μας ραντίζουν με χημικά αλλά όλο και θα τρώει καμία με το γκλομπ και ο σκύλος και θα πέφτει ξερός από τα χημικά, οπότε τα ΜΑΤ θα πηγαίνουν αυτόφωρο για βασανισμό ζώου και εμείς θα αλωνίζουμε. 

Ήδη καταζητούνται τα κτήνη που χτυπούσαν τον Λουκάνικο στις διαδηλώσεις.

πηγη

1 σχόλιο:

  1. To ζώο τι έφταιξε σε αυτά τα κτήνη; Παλιοτόμαρα θα έρθει και η σειρά τους.
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.