12 Απρ 2013

«Σήμερα Παρασκευή και ώρα 21:00 κηδεύουμε το Πολυτεχνείο Κοζάνης....

 Κηδεύουν το Πολυτεχνείο


Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σχέδιο Αθηνά, ο Φοιτητικός Σύλλογος του Πολυτεχνείου Κοζάνης, αποφάσισε να … «κηδέψει» το Ίδρυμα.
Τα παιδιά δημοσιεύουν το «κηδειόχαρτο» και τον επικήδειο λόγο που εκφώνησαν για το Πολυτεχνείο της Κοζάνης.
«Σήμερα Παρασκευή 12/4/2013 και ώρα 21:00 κηδεύουμε το Πολυτεχνείο Κοζάνης.
Τα παιδία του Πολυτεχνείου Κοζάνης με βαθύτατη θλίψη για το θάνατο του, θέλουν να δηλώσουν τα εξής στα πλαίσια του επικήδειου λόγου τους:

Η Μεγάλη Παρασκευή στην Κοζάνη ήρθε νωρίτερα φέτος…

Εδώ και 11 χρόνια το Πολυτεχνείο ήταν ένας άρρωστος στην εντατική υποστηριζόμενος από τα ιατρικά μηχανήματα, που περίμενε το φάρμακο και την φροντίδα των συγγενών του για να ζήσει. Δυστυχώς όμως τόσα χρόνια μόνο τα παιδία του ενδιαφέρονταν γι' αυτό...
Σήμερα τα παιδία του πήραν την ΓΕΝΝΑΙΑ απόφαση να τον αποσυνδέσουν από την μηχανική υποστήριξη, αφού εδώ και 11 χρόνια δεν μπόρεσε να βρεθεί το λύση στην χρόνια πάθησή του. Ο άρρωστος είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά όλα αυτά τα χρόνια.
Σήμερα, τιμώντας το όνομα του εκλιπόντος και θέλοντας να τονίσουν την ανάγκη για δωρεά οργάνων, προσφέρουν στο Υπουργείο Παιδείας όλα τα ζωτικά όργανα του ‘ακαδημαϊκού τους πατέρα’ που δεν έχουν προσβληθεί από την πάθηση, με σκοπό να σωθούν οι επόμενες ακαδημαϊκές γενιές στην Ελλάδα.
Καλούμε όλους τους συγγενείς και φίλους του Πολυτεχνείου Κοζάνης και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας να συνοδεύσουν την περιφορά της Σορούς του, για να πουν ένα τελευταίο αντίο στο αγαπημένο τους πείραμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.