# #

16 Ιαν 2013

Αλέξη, Αλέκα, ρίξτε και καμιά ματιά πίσω σας. Μπορεί κάποιοι ζηλιάρηδες δεξιοί σύζυγοι να σας υποπτεύονται....


Σε βλέπουν...

"Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος 45χρονου αρχιφύλακα, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής και 50χρονου επιχειρηματία, για παραβίαση του απορρήτου της προσωπικής - ιδιωτικής ζωής τρίτου προσώπου και της ηθικής αυτουργίας σε αυτή αντίστοιχα, καθώς και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της ΕΛΑΣ, χθες το πρωί αστυνομικοί της συνοδευτικής ασφάλειας του Πάνου Καμμένου, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους θεώρησαν ύποπτη μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και αφού την ακινητοποίησαν, διαπίστωσαν ότι οδηγός ήταν ο 45χρονος αρχιφύλακας.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι... ο αρχιφύλακας εργαζόταν για λογαριασμό του επιχειρηματία, έχοντας αναλάβει την παρακολούθηση προσώπου.

Βρέθηκαν στην κατοχή του αστυνομικού και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μία βιντεοκάμερα, δύο μαγνητόφωνα «δημοσιογραφικού» τύπου, επτά ψηφιακοί και οπτικοακουστικοί δίσκοι και ένα κυνηγετικό όπλο, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Ο αρχιφύλακας και ο επιχειρηματίας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Ο αρχιφύλακας κατηγορείται επιπλέον για κατοχή κυνηγετικού όπλου χωρίς την απαιτούμενη άδεια και για άσκηση επαγγέλματος παρά την ιδιότητά του.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση". 

Και η δικαιολογία:

"Γνωστός κοσμηματοπώλης έβαλε αστυνομικό να παρακολουθεί τη σύζυγό του.
Η υπόθεση αποκαλύφτηκε όταν η φρουρά του Πάνου Καμένου ακινητοποίησε τον 45χρονο αρχιφύλακα, καθώς θεώρησε ότι παρακολουθούσε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο γνωστός κοσμηματοπώλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Μίλα" και εξήγησε ότι προέβη σε τέτοια πράξη για να προστατέψει την οικογένεια του". ΠΗΓΗ enikos

Πολύ βολικό. 
Να το πιστέψω, ότι ήταν από επιχειρηματία για τη γυναίκα του; 
Τόση ζήλια κι ανασφάλεια γιατί; 

Για δες όμως και κάτι συμπτώσεις. 
Μόλις είπε ο Καμμενος για κυβέρνηση Τσολάκογλου, μόλις έσπασε ένα τζάμι στο γραφείο του σαμαρά, μόλις είπαν να παραπέμψουν το Μπενίτο, υποψιάστηκε ο κοσμηματοπώλης τη γυναίκα του. 

Ντάξει συμβαίνει, ο καθείς με τον πόνο του. 

Το μείζον θέμα που προκύπτει είναι αυτό της παρακολούθησης και μάλιστα από ένοπλο, από τον οποιονδήποτε, αν δεχθούμε, ότι τον έβαλε επιχειρηματίας. 

Γιατί κρατάνε μυστικό το όνομα; 
Ο ίδιος που έβαλε να τον παρακολουθήσουν, δεν συμμερίζεται καθώς φαίνεται, τα περί απορρήτου, προσωπικής ζωής κλπ.

Αλήθεια, το όπλο τι το ήθελε, σε παρακολούθηση απλού πολίτη, να σκοτώνει την ώρα του; Δεν ήταν καν το υπηρεσιακό. Πολύ μεγάλο ερώτημα κι αναπάντητο...
   
Πρόκειται φυσικά για νοσηρό φαινόμενο του καπιταλιστικού συστήματος. Τα πάντα επιτρέπονται, αρκεί να υπάρχει στο βάθος κέρδος. Είναι κι η φράση του γνωστού φερέφωνου πως πρέπει να προφυλαχθούν τα καρφιά, οι ρουφιάνοι... 
Βάλε και το πως κατάντησαν οι διαπροσωπικές σχέσεις μέσα σ ένα κόσμο εξαπάτησης, εμπορίου συναισθημάτων κι ανθρώπων... 

Με αφορμή αυτό, σας θυμίζω κάτι: 

Ένας χάκερ είχε τα στοιχεία εννέα εκατομμυρίων Ελλήνων. Κανονικά έπρεπε να τον βάλουν σε υπουργείο, να ψάχνει τους πλούσιους, που έβγαλαν τα λεφτά έξω (αστειεύομαι φυσικά). 

Η ουσία είναι, πως αυτός ο μπάτσος, "το καμάρι της κοινωνίας", που υποτίθεται "μας φυλάει από τους εγκληματίες", παρακολουθούσε με άλλο τρόπο, παράνομα. Φαίνεται είχε πείρα στις παρακολουθήσεις... 

Αλλά, οι μπάτσοι δεν παρανομούν! 
Εκτελούν εντολές. 

Μπάτσος και να οπλοφορεί παράνομα; 
Που ακούστηκε. 

Νόμιμα οπλοφορούν και νόμιμα εξοστρακίζονται σφαίρες. 

Αλλά εντάξει. Ένα  κυνηγετικό όπλο είχε, δεν είχε άδειο μπουκάλι. Αν είχε άδεια μπουκάλια, θα ήταν επικίνδυνο αλλά τώρα...
Ίσως πάλι να ζήλεψε τους ρουφιάνους των καναλιών, με τις κάμερες, τις φωτογραφικές, τα αποκλειστικά κοκ. 

Αναρωτιέμαι αν πρέπει να ενώσουμε δύο συνθήματα σε ένα να φωνάζουν στο εξής "Μπάτσοι - ρουφιάνοι - δημοσιογράφοι", που θα ήταν το πιο ταιριαστό σ αυτή την υπόθεση... 

Τα στοιχεία λοιπόν, προιόντα υποκλοπών, τα πουλάνε ορισμένοι σε εταιρίες, που με τη σειρά τους, τα πουλάνε σε άλλες εταιρίες, οι οποίες μας στέλνουν μηνύματα για το τάδε προϊόν που από «καθαρή τύχη» μας ενδιαφέρει, ώστε να προτιμήσουμε το δικό τους.  

Μπορεί πάλι, (δεν αναφέρομαι μόνο στη συγκεκριμένη υπόθεση, ίσως είναι κι έτσι), αν έχει στηθεί υπό τις ευλογίες του παρα – κράτους κάτι παρόμοιο, για γνωστότερα πρόσωπα. 
Κάποιος παρακολουθεί, δίνει προϊόντα παραβίασης της ιδιωτικής ζωής σε κάποιον, αυτός τα πουλά σε κάποιους άλλους, πολιτικούς αντιπάλους πχ. 

Αν τον πιάσουν, τα έκανε αυτός για δικούς του άσχετους λόγους. Αν όχι, τα χρησιμοποιούν στα κανάλια οι πολιτικοί του αντίπαλοι, ή εκβιάζουν. Ψήφισε αυτό, μην μάθουν όλοι τα μυστικά σου. 

Με την ευκαιρία, Αλέξη, Αλέκα, ρίξτε και καμιά ματιά πίσω σας. 
Μπορεί κάποιοι ζηλιάρηδες δεξιοί σύζυγοι να σας υποπτεύονται....

Υποθέσεις κάνουμε βεβαίως - βεβαίως. 
Άλλωστε έχουν ακουστεί τόσα πολλά απίθανα και πιθανά τον τελευταίο καιρό... 
            
Πάντως για την περίπτωση που ο ανήρ έβαλε όντως να παρακολουθήσουν το έτερον ήμισυ, του λέω ότι αν θέλει η γυναίκα σου (ή ο άντρας σου για τις κυρίες) και πάνω στην πλάτη σου σε κερατώνει. 
Δε χρειάζεται κοριό να το καταλάβεις. 
Χτυπάει το κέρατο σου καθώς περνάς την πόρτα. 
Αν φτάσει εκεί η έλλειψη εμπιστοσύνης, βράστα...

Και μην πεις ότι την παρακολουθούσες "για το καλό της" όπως είπες στην TV. Θα τα κάνεις τρις χειρότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.