# #

19 Ιαν 2013

Μυαλά πατέ με πηλίκιο στο φούρνο και σαλάτα με κλωτσιές.

Το 2006 έγραφα για την υπόθεση ζαρτινιέρα τρομερά τσαντισμένος. Που να ‘ξερα…

Πάρτε αυτή τη φωτό και το σχετικό βίντεο που έχει γίνει blockbuster στα δελτία ειδήσεων αγοράστε και ένα μπουκαλάκι johnsons baby oil και αφού γρασσάρετε το επίμαχο σημείο σπρώξτε με δύναμη. 

Ναι ρε καραγκιόζηδες. Πάρτε αυτά τα γελοία υποκείμενα που ονομάζονται όργανα της τάξης και πληρώνονται απο χρήματα φορολογουμένων και φυτέψτε τα σε ζαρτινιέρες.
Έπεσε λέει και χτύπησε σε ζαρτινιέρα όπως προσπαθούσε να διαφύγει(;). 
Σιγά μη σκάλωσε και η μύτη του στο σταντ του σκούτερ. Και βγαίνουν οι πιθηκάνθρωποι μπατσοσυνδικαλιστές στο γυαλί να πούνε οτι το εξετάζουν. Έχουν πάρει στηθοσκόπιο δηλαδή και το έχουν βάλει πανω στο βίντεο να δούνε αν έχει σφυγμό. 
Πλάκα έχει αυτό το κωλοκράτος. Η υπόθεση λέει είχε ανατεθεί σε πταισματοδίκη! Πταίσμα δηλαδή....

Τέσσερις μπάτσοι με πολιτικά βαράνε ένα περαστικό, λοιποί ένστολοι παρακολουθούν εκσπερματώνοντας στη θέα του ανήμπορου, παραδίπλα ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας (γαμάτο ε?) μιλάει στο κινητό και κοιτάει το όλο σκηνικό σαν να είναι στις κούνιες με το γιό του και όλο αυτό είναι ένα πταίσμα. 
Δηλαδή αν τη στήσω έξω απ΄το σπίτι του Πολύδωρα και τον περιμένω να κατέβει και τον αρχίσω στα κλωτσομπουνίδια και φέρω και μερικούς φίλους να το γλεντήσουμε παρέα πάνω στη γουρουνόφατσα του στερημένου αγάπης όταν ήταν παιδί και σεξ όταν ήταν έφηβος, θα μας πάνε για πταίσμα;
 Καλή φάση. Μετά όμως που ανέλαβαν οι Χατζιευαγγελατοδικαστόπουλοι να κάνουν το τηλεοπτικό λαικό δικαστήριο η υπόθεση ανατέθηκε στον εισαγγελέα εφετών. 
Μετάφραση: Αν δεν έπαιζε η τηλεόραση το βίντεο εκατό φορές, θα κλείνανε το θεματάκι με μια πειθαρχική σε τρεις μπάτσους δηλαδή κάτι σε ενα μήνα στέρηση φραπέ και σάντουιτς απο τα everest και όλοι θα είμασταν happy.
Και τώρα βέβαια δεν ξέρουμε τι θα γίνει γιατί το επόμενο θέμα που θα βγεί στο χαζοκούτι και θα καλύψει τα πάντα θα μας κάνει να ξεχάσουμε το όλο συμβάν μέχρι το επόμενο. 
Σιχαμένα υποκείμενα και αυτοί και εμείς. 
Αυτοί γιατί βαράνε αδιακρίτως και εμείς γιατί ξεχνάμε λες και παθαίνουμε μαζικά αλτσχάιμερ. 
Και μετά μου λες γιατί κάποιοι κατεβαίνουν και τα σπάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.