# #

17 Ιαν 2013

Όποιος τον βιάζουν οφείλει να μην αντιστέκεται στον βιαστή του αλλά να κάνει «δημοκρατικό» και «πολιτισμένο» διάλογο μαζί του..

Νέος ορισμός της ...Βίας




Μα φυσικά. 
Οι στρατιές των ανέργων, εθελοντικά και με ενθουσιασμό βγήκαν στην ανεργία γιατί κανείς δεν τους ώθησε βιαίως προς τα εκεί.. 

Ολόκληρη η μεσαία τάξη που εξολοθρεύτηκε, όλοι αυτοί που φτωχοποιήθηκαν μέσα σε λίγους μήνες, τα παιδιά που πεινάνε στα παγωμένα σχολεία, αυτοί που ψάχνουν σαν ζώα στα σκουπίδια για να φάνε, αυτοί που κοιμούνται στους δρόμους, αυτοί που αυτοκτονούν κάθε μέρα, κανείς δεν τους ώθησε προς τα εκεί. 

Εθελοντικά και με ενθουσιασμό το κάνουν.. 


Έτσι εθελοντικά και με ενθουσιασμό καταστρέφουν τη ζωή τους.. 

Γιατί η καταστροφή μια ζωής δεν είναι βία, είναι διασκέδαση και ψυχαγωγία.. 

Μα φυσικά και δεν υπάρχει καλή και κακή βία. 

Η βία, όποια και νάναι, απ όπου κι αν προέρχεται, είναι πάντα βία. Είτε σωματική, είτε ψυχολογική, είτε ρατσιστική, είτε πολιτική, είτε κοινωνική, είτε οικονομική, κλπ. 

Μόνο που η δική σας βία είναι η καλή, αλλά εκείνων που αντιστέκονται, που εξεγείρονται γιατί τούς πήρατε τα όνειρα και τη ζωή, είναι κακή!! 

Η δική σας βία «σώζει» την πατρίδα και τη δημοκρατία, αλλά η δική τους βλάπτει την πατρίδα και τη δημοκρατία. Έτσι δεν είναι ρε στρατευμένοι υποκριτές της πιο ασπόνδυλης και ασυνείδητης δημοσιογραφίας του κόσμου;; 

Όποιος τον βιάζουν οφείλει να μην αντιστέκεται στον βιαστή του αλλά να κάνει «δημοκρατικό» και «πολιτισμένο» διάλογο μαζί του.. 

Ιδού λοιπόν ο νέος ορισμός της βίας. 

Βία είναι μόνο ότι αντιστέκεται στη βία! 

Αυτό δεν μας λέτε κάθε βράδυ;;

http://sofistis.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.