23 Νοε 2012

Συνεχίζει τις καταλήψεις ο σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων στους Δήμους Κατερίνης και Δίου – ΟλύμπουΣυνεχίζει τις καταλήψεις  ο σύλλογος  Δημοτικών Υπαλλήλων 
Την απόφαση για συνέχιση στις καταλήψεις των δημοτικών κτιρίων στους Δήμους Κατερίνης και Δίου – Ολύμπου αντίστοιχα αποφάσισε η χθεσινή γενική συνέλευση του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων Ν.Πιερίας. 
Το σκηνικό στον αγώνα για να μην περάσουν οι απολύσεις και σήμερα συμπληρώνεται από την επ’ αόριστο αναστολή της λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου...
Πύδνας-Κολινδρού.
Από τις παραπάνω αποφάσεις εξαιρούνται και λειτουργούν κανονικά  τομείς που σχετίζονται με την υγεία και την πρόνοια των δημοτών. Ειδικότερα τα τμήματα:
-Καθαρίστριες Σχολείων/Σχολικοί Φύλακες
-Παιδικοί σταθμοί 
- Καθαριότητα 
Οι κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή από τους δημοτικούς υπαλλήλους όλων των Δήμων της Πιερίας. Η βροχή βεβαίως κράτησε τους δημοτικούς υπαλλήλους εντός των υπό κατάληψη δημαρχείων, καθώς δεν ήταν δυνατόν να επαναληφθούν οι συγκεντρώσεις των προηγούμενων ημερών.
Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος: «Η περαιτέρω μορφή των κινητοποιήσεων θα διαμορφώνεται κατόπιν των σχετικών αποφάσεων που θα λαμβάνει η ΠΟΕ – ΟΤΑ, το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι έκτακτες συνελεύσεις των εργαζομένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.