23 Νοε 2012

Στουρνάρας ο Μέγας…Μάλ@ξΤην γνωστή κασέτα σε όλους είχε βάλει ο Στουρνάρας περί της 16 Νοεμβρίου στην Βουλή και ωρυόταν ότι αν πάρουμε τη δόση στις 17 Νοέμβρη δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις;»...( Το ίδιο παραμύθι, αν και πετυχημένο στους κάφρους που απευθύνεται, έχει παραπαιχτεί...Επιτέλους , ας βρουν  κάποιο άλλο παραμύθι,οι νεορωμιοί υπόδουλοι θα το χάψουν...)

Τι εκβιασμούς εξαπέλυσε και τι δεν είπε ο στόμας του δεν λέγεται!!!

Σήμερα ...
αναφέρεται δημόσια μονάχα στο σκέλος που αφορά την είσπραξη της δόσης, για το ζήτημα της βιωσιμότητας του χρέους δεν αναφέρει ούτε λέξη για μισθούς και συντάξεις!!! 

Δείχνει απλώς ότι περιμένει ως ένας απλός θεατής να καταλήξουν κάπου οι συζητήσεις ΔΝΤ-ΕΕ.

Όλο αυτό το πες, πες, όπως καλά γνωρίζουμε ήταν για να μας τυλίξει σε μια κόλα χαρτί…  για να δώσουμε στην κυριολεξία γη και ύδωρ. 

Αυτό που είχε ουσιαστικά σημασία για αυτόν είναι να εξυπηρετηθεί με κάθε μέσο το δημόσιο χρέος, στο βαθμό που επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό – επομένως τα επιτόκια (τόκοι), καθώς επίσης οι δόσεις (χρεολύσια) αποπληρωμής.

Όσο για τη φτωχοποίηση που έχει επέλθει στους Έλληνες, μέσω της «λεηλασίας» των εισοδημάτων, της ιδιωτικής και της δημόσιας περιουσίας τους – τα μέτρα υποταγής και υποτέλειας,  ούτε λόγος. 

Τι τον νοιάζει…αυτός να ναι καλά και οι άλλοι να παν να γ….

Να είναι καλά οι πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου -κάτι σαν Έκτακτα Διατάγματα- και έχει ο Θεός(Ποιος θεός δεν έχει σημασία ...Απ αυτούς έχουμε μπόλικους).

Με κοκκινάκι σχολίασε ο Αριστοφάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.