23 Νοε 2012

Άμεση μείωση του πληθυσμού θέλει η "νέα τάξη"
- Σε ένα κρατικό νοσοκομείο της Μανίλα, πρωτεύουσας των Φιλιππίνων ήρθε στο φως το βρέφος που ανεβάζει τον ανθρώπινο πληθυσμό του πλανήτη στα επτά δισεκατομμύρια. («», ΕΘΝΟΣ, 31 Οκτωβρίου 2011).Βρέφος υπ' αριθμόν 7 δισεκατομμύρια

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών όρισε επίσημα την 31η Οκτωβρίου ως Ημέρα των 7 δισεκατομμυρίων (‘7 Billion Day’). Την ημέρα αυτή, τα Ηνωμένα Έθνη εκτιμούν ότι ο πληθυσμός της γης έφτασε τα 7 δισεκατομμύρια για την πρώτη φορά. 

Όμως, αντί να γιορτάζουμε το ορόσημο που οι 7.000.000.000 άνθρωποι αντιπροσωπεύουν, η UNPF αντίθετα εστιάζει στην χρήση της 31ης του Οκτώβρη για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τη «βιωσιμότητα» και την «αειφόρο ανάπτυξη». Με άλλα λόγια, τα Ηνωμένα Έθνη για άλλη μια φορά δηλώνουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη και ότι πρέπει να ληφθούν πιο άμεσα μέτρα για τη ...μείωση της γονιμότητας.

Τα τελευταία χρόνια, τα Ηνωμένα Έθνη και άλλοι διεθνείς οργανισμοί έχουν γίνει πιο τολμηροί στην προσπάθεια να προωθήσουν την αρρωστημένη ατζέντα ελέγχου του πληθυσμού της παγκόσμιας ελίτ. 

Οι περισσότερες από τις σημερινές οργανώσεις, όπως ο ΟΗΕ απλά θα μιλήσουν για «σταθεροποίηση» του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά όπως θα δείτε σε αυτό το άρθρο, υπάρχουν πολλοί μεταξύ της παγκόσμιας ελίτ που δεν φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά για το στόχο της μείωσης του πληθυσμού του κόσμου σε 500 εκατομμύρια (ή λιγότερο). 

Για εσάς και για μένα μπορεί να φαίνεται σαν παραφροσύνη να θέλουμε να απαλλαγούμε από περισσότερο από το 90 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά υπάρχει μια αυξανόμενη συναίνεση μεταξύ των παγκόσμιων ελίτ ότι αυτό είναι απολύτως απαραίτητο για το «καλό του πλανήτη».

Στην πραγματικότητα, δεν είναι σίγουρα τυχαίο το γεγονός ότι τα Ηνωμένα Έθνη έθεσαν την ‘7 Billion Day’ ακριβώς την ίδια ημέρα που γιορτάζεται το Halloween. Ίσως θέλουν να δείξουν πόσο «τρομακτικό», είναι ότι έχουμε 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη, ή ίσως προσπαθούν να μας στείλουν ένα μήνυμα με το να έχουμε την Ημέρα των 7 δισεκατομμυρίων την ίδια ημέρα με «το φεστιβάλ του θανάτου».

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται να παρά-είναι σύμπτωση το γεγονός ότι η ‘7 Billion Day’ πέφτει την ίδια ημέρα με το Halloween.

Σήμερα, η "βιώσιμη ανάπτυξη" έχει γίνει ένα από τα βασικά τσιτάτα που αγαπούν να χρησιμοποιούν εκείνοι που βρίσκονται στο ριζοσπαστικό οικολογικό κίνημα, αλλά οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν ιδέα ότι ένα από τα βασικά στοιχεία της «βιώσιμης ανάπτυξης» είναι ο έλεγχος του πληθυσμού.

Έτσι τι ακριβώς θεωρείται ότι είναι το ιδανικό για τον πληθυσμό της γης από εκείνους που σπρώχνουν την "αειφόρο ανάπτυξη";

Καλά, φυσικά υπάρχει μεγάλη διαφωνία για το θέμα αυτό, αλλά πολλοί είναι πολύ ανοικτοί στο γεγονός ότι πιστεύουν ότι η γη θα πρέπει να έχει μόνο 500 εκατομμύρια ανθρώπους (ή λιγότερους).
Για παράδειγμα, η πρώτη από τις «νέα 10 εντολές» στους διαβόητους "Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας" (GeorgiaGuidestones) λέει τα εξής ....

«Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση».

Ο ιδρυτής του CNN Τεντ Τέρνερ θα πάει ακόμα πιο μακριά ....
"Ένας συνολικός πληθυσμός 250 με 300.000.000 ανθρώπους, δηλ. με μία κατά 95% πτώση από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανικός."
Ο Dave Foreman, συν-ιδρυτής του ‘Earth First’, λέει ότι η μείωση του πληθυσμού μας μέχρι τα 100 εκατομμύρια είναι ένας από τους τρεις βασικούς στόχους του ...
"Οι τρεις κύριοι στόχοι μου θα ήταν να μειωθεί ο ανθρώπινος πληθυσμός σε περίπου 100 εκατομμύρια παγκοσμίως, να καταστραφεί η βιομηχανική υποδομή και να δούμε την άγρια ​​φύση, με όλα τα είδη, να επιστρέφουν σε όλο τον πλανήτη."

Δυστυχώς, αυτού του είδους τα σκουπίδια διδάσκονται ακόμα και στα μεγάλα πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Αυτό είναι το φινάλε της σκληροπυρηνικής πράσινης ατζέντας. Προκειμένου να σώσουν τη γη, αισθάνονται ότι πρέπει να μειώσουν δραματικά τους αριθμούς μας και να ελέγχουν πολύ στενά τις δραστηριότητές μας.

Όμως, είναι αυτό το μέλλον που ο καθένας μας θα ήθελε να ζήσει; Θα μπορούσε κανείς πραγματικά να επιλέξει να ζήσει σε ένα μέλλον όπου γραφειοκράτες μανατζάρουν τη ζωή μας για το καλό του περιβάλλοντος;

Προσωπικά, πιστεύω ότι τα 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη γη θα είναι μια χαρά, αν τους έδιναν πολύ περισσότερη ελευθερία και ελευθερία να ζήσουν τη ζωή τους όπως θέλουν.
Αλλά το να αφήσεις τους ανθρώπους να αποφασίσουν πώς θα κανονίσουν τη ζωή τους είναι ανάθεμα για αυτούς που έχουν πουλήσει τους εαυτούς τους στο πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού της παγκόσμιας ελίτ.

Στην πραγματικότητα πιστεύουν ότι είναι πιο έξυπνοι από όλους εμάς και ότι πρέπει να μας πουν τι να κάνουμε για το καλό της ανθρωπότητας και για το καλό του πλανήτη.
Αυτό το θρασύ πατρονάρισμα θα πρέπει να αρρωσταίνει κάθε άνθρωπο που αγαπάει την ελευθερία.

6 σχόλια:

 1. Αυτή είναι η μια εκδοχή, γιατί υπάρχει και άλλη.
  Θα ήθελαν αρκετούς, ώστε να υπάρχει άφθονο, πολύ φτηνό και εκμεταλλεύσιμο εργατικό δυναμικό.
  Ετσι, προηγούμενες δεκαετίες φρόντισαν να χτυπηθούν ανελέητα στον τρίτο κόσμο όλα τα κοινωνικά κινήματα, ώστε να εξακολουθήσει το μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού να παραμείνει αμόρφωτο και να συνεχίσει να είναι δέσμιο στο διηνεκές στις δοξασίες περί άλλης ζωής (μετά θάνατο), για να μη διεκδικεί τα δικαιώματά του σ΄αυτή τη ζωή.
  Πότε οι ηγετικές ελίτ (πολιτικές, θρησκευτικές) είπαν στα δισεκατομμύρια ανθρώπων του 3ου κόσμου ότι οι ανεξέλεγκτες γεννήσεις δημιουργούν πρόβλημα επισιτισμού; Αντίθετα, δεν θεωρούν ευλογία την άκρατη πολυτεκνία; Βέβαια και αυτό που έγινε στην Κίνα περί μονοτεκνίας ήταν απαράδεκτο.
  Τα ισχυρότατα θρησκευτικά ιερατεία και οι πολιτικοί τους συνεργάτες ή υπηρέτες δεν είναι αυτοί που κάνουν εκστρατείες κατά της αντισύλληψης και των αμβλώσεων;
  Και στα καθ΄ημάς ακόμη η επίσημη θέση του εδώ ιερατείου δεν είναι ότι η γενετήσια επαφή γίνεται αποκλειστικά προς τεκνοποιϊα και όχι γι΄αυτή καθεαυτή την απόλαυση, θέση αντίθετη προς την ανθρώπινη φύση;
  Παντως τα ανθρωπόμορφα όντα που θέλουν να ορίζουν τα της ζωής δισεκατομμυρίων -με όρους μωσαϊκού ιερατείου- ανθρώπων, δεν τόχουν σε τίποτα να επιχειρήσουν να αφανίσουν κάμποσα εκατομμύρια ή και δισεκατομμύρια συνανθρώπων, αν πρόκειται από αυτό να αποκομίσουν κέρδη, να διατηρήσουν την εξουσία τους και να κρατήσουν στο πολιτικό-πολιτισμικό σκότος και στη σύγχρονη δουλεία τους λαούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν έχεις άδικο σ όλα αυτά...Πάντως ο στόχος τους ειναι να μειώσουν τον πληθυσμό και τα τελευταια χρόνια έχουν ενταθεί οι προσπάθειές τους είτε με δολοφονικά εμβόλια, είτε με ψεκασμούς σε επιλεγμένες περιοχές, είτε με φθηνά μεταλλαγμένα τρόφιμα κλπ...Πολλοί οι πεινασμένοι και φοβούνται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Λυγμένα παίρνεται ή αρπάξατε μέντα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. To κακό είναι πως τα ληγμένα(έτσι γράφεται)δεν το ξέρεις πως τα παίρνεις...Ελπίζω μόνο να μην τα δίνεις στα παιδιά σου ελληνάρα μου

   Διαγραφή
 4. Δέχομαι την παρατήρηση για το ορθογραφικό λάθος.
  Αλλά είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος με στοιχειώδη λογική που να πιστεύει σε δολοφονικά εμβόλια ή σε ψεκασμούς σε επιλεγμένες περιοχές;
  Αυτός που είπε ότι η βλακεία δεν παλεύεται δίκιο είχε.
  Καημένε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Από τα 15 εκ. εμβόλια που αγόρασε ο Αβραμόπουλος, ξοδεύτηκαν μόνο 350.000 περίπου...ΓΙΑΤΙ? /παρ ότι οι ¨δημοσιογράφοι" κατ εντολή προφανώς ,λύσσαξαν για να εμβολιαστεί ο λαός....
   Είχαν ενημερωθεί αγαπητέ μου φίλε...ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΣΧΕΟΝ

   η υπουργός Υγείας της Πολωνίας δήλωσε τότε ..." Εγω δεν δολοφονώ τον λαό"...
   Βέβαια τα κανάλια ...ΜΟΥΓΚΑ έκαναν και τότε , όπως και τωρα για πάρα πολλά θέματα....

   Εσύ , ή είσαι από τους πολύ λίγους που δεν ξέρουν ή .....

   Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.