# #

28 Δεκ 2012

Η Αγία Τριάς των μεταλλείων χρυσού: Παπακωνσταντίνου - Τζοχατζόπουλος - Πάχτας




Οι κάτωθι υπογράψαντες τις αδειοδοτήσεις και μεταβιβάσεις των μεταλλείων χρυσού κ.κ Τζοχατζόπουλος,  Παπακωνσταντίνου και Πάχτας δηλώνουμε ότι  πάνω από όλα, και από την τιμή της Ελλάδος,  βάζουμε την δική μας τιμή. 

Η οποία τιμή, τιμή δεν έχει. Είναι άτιμη η τιμή μας.

Δηλώνουμε επίσης ότι αγοράζουμε υποβρύχια, και ξεπουλάμε εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα δασών Χαλκιδικής, Κιλκίς,  Ροδόπης, Αλεξανδρούπολης, μαζί με τα χωριά τους, τον αέρα τους , τα νερά τους και την αξιοπρέπειά τους.  

Πού  θα πάει, θα φύγουν οι μπάσταρδοι οι κάτοικοι. 

Δεν φταίμε εμείς. 

Τι δουλειά είχαν να κτίσουν τα χωριά τους πάνω σε χώμα που έχει κάτι μικροψήγματα χρυσού. Φταίμε εμείς που για να πάρουμε μισό (0,5) γραμμάριο χρυσό πρέπει να κάνουμε σκόνη έναν τόνο χώματος, άρα πρέπει να ξεκοιλιάσουμε χιλιάδες στρέμματα βουνών με αρχέγονα δάση, να διώξουμε τα άγρια σπάνια ζώα, να εξαφανίσουμε τα νερά, και αν μείνει κάτι να το μολύνουμε; 

Να μολύνουμε αέρα, νερά και χώμα (ξεχάσαμε τίποτα;);

Φταίμε εμείς που για το καλό της πατρίδας μας ρε γαμώτο, τα ξεπουλάμε σε τιμή ευκαιρίας; 

Δηλαδή μάγκες είναι; 

Τα χαρίζουμε, ζήτω η Ελλάς, για να μην μας πιάσουν κορόιδα, κάτι Μπομπολάδες, κάτι Καναδέζοι ολιγάρκες (για να μάθουν δηλαδή να αρκούνται στα λίγα, όχι σε αυτά που παίρνουν, σε αυτά που δίνουν) του χρήματος.

Δηλώνουμε μετά βεβαιότητος ότι θα διώξουμε από την Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς Ροδόπη και Έβρο εκατοντάδες  χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο, δεκάδες χιλιάδες γεωργούς, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους, αλιείς κατοίκους, και όσους συντηρούνται από αυτούς και όλους όσους τους έχουν πελάτες, γιατί τέτοια χώρα ανήθικη τι να την κάνεις. Δεν αξίζει να έχει πολίτες.

Είναι δύσκολο να το καταλάβετε αλλά ΕΤΣΙ θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας. 

Για λογαριάστε: Στις δέκα (10) που χάνονται, θα  φτιάχνουμε μία.(1). 

Είμαστε μάγκες όμως γιατί θα πείσουμε τους Έλληνες ότι θα γίνει  ανάπτυξη,  θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. 

ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΈΣ ΤΟΥΣ  ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ.   

ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΛΑΜΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.   

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. 

Γι' αυτό δεν θα χαθούν θέσεις Ελλήνων. Ούστ σιχαμένοι απάτριδες, όπως βρίζουν  οι πληρωμένοι γραφιάδες-προπαγανδιστές της εταιρίας μας.  ( των οποίων οι θέσεις, είναι θέσεις εργασίας;)

ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΕΓΚΥΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΑΙ, ΑΙ ΕΓΚΥΡΑΙ  ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΙ, ΤΑ ΕΓΚΥΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.