# #

28 Δεκ 2012

Χρηστικές οδηγίες στον φίλο Γιώργο Παπακωνσταντίνου


Χρηστικές οδηγίες από Το ΧΩΝΙ στον φίλο Γιώργο Παπακωνσταντίνου


Το ΧΩΝΙ δεν θέλει να πιστέψει ότι είναι δυνατόν ένας από τους σωτήρες της Ελλάδας, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου να παρενέβη στη λίστα Λαγκάρντ για να προστατεύσει δικούς του ανθρώπους και τα... εκατομμύρια τους! 

Αν, όμως, είναι τελικά αλήθεια, ετοιμάσαμε για τον φίλο Γιώργο ένα ενδιαφέρον θεματάκι που άμεσα θα του φανεί ΠΟΛΥ χρήσιμο!

Πάμε στο ρυθμό, όλοι μαζί!



Τρεις καταδικασμένοι σε ισόβια συναντώνται στο προαύλιο της φυλακής όπου μόλις έχουν μεταφερθεί και συζητούν για το πώς θα περνάνε τον χρόνο τους για το υπόλοιπο της ζωής τους.
Ο πρώτος δείχνει το γιο-γιο που κρατάει στο χέρι του και λέει:
«Εγώ θα παίζω με αυτό συνέχεια»
O δεύτερος βγάζει από την τσέπη του μια τράπουλα:
«Εγώ θα ρίχνω πασιέντζες»
Βγάζει και ο τρίτος ένα κουτί ταμπόν!
«Εγώ πήρα αυτά» λέει.
«Μα, τι θα τα κάνεις αυτά;» ρωτάνε οι άλλοι δύο απορημένοι.
«Στις οδηγίες χρήσης γράφει ότι με αυτά μπορώ να παίζω τένις, να τρέχω, να κολυμπάω, να κάνω ορειβασία...»



ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗΣ
Το πρώτο πράγμα που κάνεις σε περίπτωση που συλληφθείς, είτε επ΄αυτοφώρο, είτε μετά από κάποιες μέρες, είναι να μάθεις αν κατηγορείσαι για κάτι. Στην αστυνομία μπορεί να σου πούνε ότι είσαι απλά "ύποπτος" και μετά να γίνεις ξαφνικά κατηγορούμενος. Αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάζει καθόλου. Απαιτείς την παρουσία δικηγόρου με κάθε τρόπο, χωρίς βέβαια να γίνεις επιθετικός. Δικαιούσαι να κάνεις ένα τηλεφώνημα και το καλύτερο είναι να πάρεις κάποιον (π.χ. ένα έμπιστο φίλο) που ξέρεις ότι θα ειδοποιήσει εκτός από δικηγόρο και τα κατάλληλα άτομα.
Στο θέμα του τηλεφώνου πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή ακόμα και αν πάρεις τους γονείς σου. Πρέπει να πεις γρήγορα και συνοπτικά αυτά που πρέπει, χωρίς να παραδέχεσαι τίποτα. Π.χ. "με πιάσανε να έχω παραποιήσει μια λίστα, ειδοποίησε ένα δικηγόρο να έρθει αμέσως". Δεν χρειάζεται να πεις ότι "έκανα αυτό", ούτε να σε πιάσει πολυλογία γιατί ότι λες στο τηλέφωνο μπορεί και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου. Επίσης πρέπει να γνωρίζεις ότι η αστυνομία καταγράφει τα τηλέφωνα και θα μάθει με ποιον επικοινώνησες, οπότε αν έχεις κάνει κάτι "σοβαρό" μαζί με κάποιους άλλους, χρειάζεται να προσέξεις ποιον θα πάρεις τηλέφωνο.


prison-pooch



«Το αρχικό CD που πήρα στα χέρια μου μαζί με τη συνοδευτική επιστολή το έδωσα για εμπιστευτική φύλαξη στο γραφείο μου και δεν ξέρω πού είναι, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω πού είναι»

ΑΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΡΑ! ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΡΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.