# #

18 Δεκ 2012

Αυτός ο Τσίπρας ο... μπραζιλέιρο!!!




Στην Βραζιλία βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Λατινική Αμερική. 

Σκοπός της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη Βραζιλία είναι ο απόκτηση τεχνογνωσίας από το...
Καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο, ώστε να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να αξιοποιήσει τη διεθνή εμπειρία και να κάνει ανταγωνιστικό το Καρναβάλι της Πάτρας, για να οδηγηθεί η χώρα στην ανάπτυξη. 

 Εν τω μεταξύ, θόρυβος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη πως ο Αλέξης Τσίπρας –στη διάρκεια της περιοδείας του στη Λατινική Αμερική- ψάχνει και για ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό. 

 Ο Γιάννης Αλαφούζος, γνωρίζοντας τα φιλοπαναθηναϊκά αισθήματα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- παρακάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να ψάξει για μερικούς καλούς Νοτιοαμερικάνους ποδοσφαιριστές –που θα αντικαταστήσουν τον Σεμπάστιαν Λέτο και τα άλλα κουτσά άλογα του Παναθηναϊκού- επειδή ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρήματα για να στείλει κάποιον ανιχνευτή ταλέντων στην Λατινική Αμερική. 

 Ο κ. Τσίπρας εντόπισε τρεις καλούς Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές που έπαιζαν μπάλα στην παραλία της Κόπα Καμπάνα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα επισκεφτεί την Αργεντινή, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εντοπίσει έναν 16χρονο αριστεροπόδαρο της Μπόκα Τζούνιορς που παίζει πάνω στη γραμμή και βγάζει μάτια στις προπονήσεις. 

 Σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί στο Σάο Πάολο με τον Πελέ, για να συζητήσουν τη σχέση του οφσάιντ με τις ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές. 
Στην Αργεντινή, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντήσει τον Ντιέγκο Μαραντόνα, σε μια προσπάθεια να μάθει αν μπορεί το Χέρι του Θεού να βοηθήσει και την Ελλάδα, γιατί άλλη ελπίδα δεν υπάρχει. 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.