# #

20 Δεκ 2012

Συνέχεια στη λίστα Λαγκάρντ θα δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ...


Συνέχεια στη λίστα Λαγκάρντ θα δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ
Τις δύο δικογραφίες για τη λίστα Λαγκάρντ, διά χειρός Β. Μεϊμαράκη στον οποίο έχουν υποβάλλει ανάλογο αίτημα οι Ν. Βούτσης και Π. Λαφαζάνης, αναμένουν στην Κουμουνδούρου προκειμένου να τις εξετάσουν και να πράξουν αναλόγως.


Αν δηλαδή θα προχωρήσουν σε πρόταση για σύσταση εξεταστικής ή προανακριτικής επιτροπής ή τίποτε όπως λένε χαρακτηριστικά.
Τις δικογραφίες θα τις εξετάσει ομάδα ειδικών προκειμένου να αποφασισθούν οι επόμενες ενέργειες.
Όπως σημειώνουν στην Κουμουνδούρου το θέμα σε καμία περίπτωση δεν θα το αφήσουν «να περάσει στο ντούκου» καθώς θεωρούν ότι υπάρχουν βαρύτατες πολιτικές και ποινικές ευθύνες για...
όσους επεξεργάστηκαν ή διαχειρίστηκαν το συγκεκριμένο υλικό.
Ήδη η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε ένα πρώτο δείγμα γραφής των προθέσεων της Κουμουνδούρου μιλώντας χθες στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, σημειώνοντας με νόημα ότι «είμαστε διατεθειμένοι να φθάσουμε την υπόθεση έως το τέλος».
Για την κ. Κωνσταντοπούλου πίσω από τη συσκότιση της υπόθεσης κρύβονται συμφέροντα και πρόσωπα που εξυπηρετούνται από τη συγκάλυψη του θέματος.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στο έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών που έχει στη διάθεσή της σύμφωνα με το οποίο «δεν υπάρχουν στα οικεία αρχεία του Υπουργείου» έγγραφα σχετικά με τις συναντήσεις του τότε πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου και του τότε υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου με τους επικεφαλής διεθνών τραπεζικών ιδρυμάτων, μεταξύ των οποίων της HSBC και της UBS τον Ιανουάριο 2012. Συναντήσεις που ή ίδια θεωρεί ότι σχετίζονται και με τη λίστα Λαγκάρντ.
Την ίδια βέβαια ώρα Κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση βρίσκονται σε στάση αναμονής για την αυθεντική λίστα Λαγκάρτ, αλλά όπως λένε στην Κουμουνδούρου πιθανή έλευσή της δεν θα επηρεάσει στο ελάχιστο τις όποιες κινήσεις αφού όπως λένε «εμείς δεν ασχολούμαστε με στικάκια και διαρροές ονομάτων, αλλά με τις επίσημες δικογραφίες».

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.