# #

12 Δεκ 2012

Δεν είναι Συνωμοσιολογία, Επίσημο το Ψέκασμα


Διαβάστε τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις των ΗΠΑ και της Αγγλίας. Σε μορφή PDF 128 σελίδων, όσοι ξέρετε Αγγλικά. Το άρθρο πρώτο δημοσιεύτηκε στην www.miastala.com το 2010. Αφού μας ψεκάζουν εδώ στην Δύση συστηματικά επί 13 χρόνια, βασιζόμενοι στην διατροφή του Δυτικού ανθρώπου με κρέατα κάθε είδους και γαλακτοκομικά τώρα βγαίνουν και μας το λένε επισήμως.
Αφού σπαταλήθηκαν τόνοι “μελάνης” από τα C.P.D. και τα MK/ultra/kids και τα κάθε είδους ΜΜΚ (Μέσα Μαζικής Κατευθύνσεως) που προσπάθησαν να μας πείσουν “άλλων ρήμασι πειθόμενοι” ότι είναι “εξατμίσεις αεροπλάνων” Τώρα το παραδέχονται επίσημα οι κυβερνήσεις !!!
Τι και αν γράψαμε άρθρα όπως τα κλασσικά πλέον δικά μου “Μετεωρολογικός Πόλεμος 1 & 2” και πολλά άλλα, συστηματικά οι καλοθελητές “επιστημονικά τεκμηριωμένοι” λακέδες μας κορόιδευαν. Γιατί όπως ξέρετε είναι ο καλύτερος τρόπος να σε θάψουν, και έχουν σύστημα.
Οι γεμάτοι τοξίνες λόγω της διατροφής τους συνάνθρωποι μας και λόγω της ιδεοληψίας τους, σπεύδανε να μας στείλουν στην πυρά. Παλιότερα κάνανε κομμάτια την Υπατία :
“Φαντάζομαι την έκφραση της Υπατείας όταν της έλεγαν πως “…υπάρχει κάποιος θεός που φροντίζει τους ανθρώπους, και τους αγαπάει, αλλά τους καίει στην κόλαση αν δεν τον προσκυνούν και δεν τον υπακούν τυφλά..”
 “Ναι σίγουρα θα έβαλε τα γέλια, μόνο που οι τύποι της αγάπης, που πίστευαν αυτές τις ανοησίες την … έγδαραν ζωντανή με κοχύλια, την περιέφεραν ζωντανή ακόμη στους δρόμους τις Αλεξάνδρειας, διαμέλισαν το σώμα της και πέταξαν τα κομμάτια της σε όλη την πόλη …”
Ποτέ δεν διερωτούνταν τι είναι αυτές οι γραμμές στον ουρανό, η αυτά τα σαν ξασμένο μπαμπάκι σύννεφα. Ούτε γιατί σε μια η δύο ημέρες αρρώσταιναν από “ίωση” ! Τι να πει κανείς αφού ακολουθούν την παράδοση όπου τους συμφέρει (δηλαδή τα κοψίδια). Με την διαφορά ότι οι αρχαίοι και οι παππούδες μας κυνηγούσαν δεν πηγαίνανε στο σουπερμάρκετ να πάρουν έτοιμο το προϊόν, γεμάτο ορμόνες, στρυχνίνη κλπ. 
Τα νοσοκομεία πλέον είναι γεμάτα 30άρηδες, 40 άρηδες, 50 άρηδες με σοβαρές παθήσεις 70 άρηδων – 80 άρηδων, λόγω της (και καλά «με μέτρο») κατανάλωσης ζωικών προϊόντων, και μετά ο κόσμος φοβάται να γίνει καρποφάγος για να μη πάθει κάτι… Και το ψέκασμα τους αποτελειώνει με το Παθογενές Μυκόπλασμα σε μορφή κρυσταλλικού βιολογικού όπλου και πολλά άλλα καλούδια.
Παρακάτω παραθέτω απόσπασμα από το κλασσικό πλέον άρθρο μου που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Άβατον το 2006 και αρχικά στην www.miastala.com το 2010 και στο www.terrapapers.com το 2011.
Μετεωρολογικός Πόλεμος, Αεροψεκασμοί ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ;
Τεχνητοί τυφώνες με σφραγίδα προελεύσεως, ο τρόπος δημιουργίας τους, γεωμετρικά σύννεφα, ακτινοβολίες ελέγχου καιρού, καθημερινό ψέκασμα των ουρανών, ΑΝΤΙΔΟΤΑ.
του Ίωνα Μάγγου περιοδικό Άβατον 2006.
Εδώ και πολλές δεκαετίες διεξάγεται ένας αόρατος πόλεμος, κυρίως όμως από το σωτήριο (τρoμάρα  μας) έτος 1998 πάνω από τα κεφάλια μας. Παραπονιόμαστε για τον απρόβλεπτο καιρό που μας ταλαιπωρεί, αλλά δεν προσέχουμε ποτέ τι συμβαίνει εκεί επάνω.
Ούτε εάν τα πολιτικά αεροπλάνα ακολουθούν τους αεροδιαδρόμους. Ποιοι είναι αυτοί οι διάδρομοι; Μια φορά αν ταξιδέψετε με το αεροπλάνο και δείτε το περιοδικό μπροστά στο κάθισμά σας, τους έχει. Τι δουλειά έχουν αυτά τα αεροσκάφη, που είναι λευκά Μπόινγκ χωρίς διακριτικά, να πετούν σε τεράστιο (συχνά στην Στρατόσφαιρα) ύψος με υπερηχητικές ταχύτητες χωρίς να ακούγονται;
Η NASA πέρσι παραδέχτηκε την ύπαρξή τους και τη χρήση τους για «επιστημονικούς» σκοπούς (τώρα γελάστε παρακαλώ). Και αυτές οι λευκές γραμμές, δύο συνήθως ή τέσσερις στον αριθμό που αφήνουν πίσω τι είναι;. Παγωμένα καυσαέρια λόγω ύψους, όπως μας δικαιολογούνται; Και πάλι τρομάρα μας.
Πώς πάτε από αλλεργίες; ανοσοποιητικό σύστημα, άσθμα, ανεξήγητη χρόνια κόπωση, υπέρταση, νόσο του Crohn, σκλήρυνση κατά πλάκας, έρπη, ερυθυματώδη λύκο, Αλτζχάιμερ, δυσθυμίες κλπ τα τελευταία χρόνια; Πώς να τα πάτε με χιλιάδες τόνους οξειδίων αλουμινίου-βαρίου, 4-5 είδη παθογενούς μυκοπλάσματος, περίεργες αιμοσφαιρίνες κι πολλά άλλα που μας ψεκάζουν;
Αλλά αυτή είναι μόνο η μία πλευρά. Οι τυφώνες πάνε και έρχονται, πόλεις σβήνουν από το χάρτη, π.χ. Νέα Ορλεάνη. Πότε θα πάψετε να μην αντιδράτε, σαν πρόβατα στο μαντρί; Όταν θα χτυπήσουν και την Ελλάδα; Το Αιγαίο σάς κάνει για πρώτη δόση; (ανακοίνωση του 2005 δύο καθηγητών του πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε εφημερίδα του Βόλου για τυφώνα κατηγορίας 5 στο Αιγαίο).
Τι λέω; Γιατί, μήπως ψάξατε κανέναν παγκόσμιο χάρτη και τη γήινη σφαίρα των παιδιών σας (αν έχουν, εκτός απο Nitendo, GameBoy, Playstation κλπ); Θα δείτε ότι η λεωφόρος του Σανς Ελυζέ στο Παρίσι (πόλη του φωτός χε,χε,χε) αν την προεκτείνεται σε ευθεία ανατολικά συναντά τη μεγάλη πυραμίδα στην Γκίζα. Και ότι η Γκίζα και η Νέα Ορλεάνη βρίσκονται στις 30 μοίρες βόρειο γεωγραφικό πλάτος!!! Και η σφίγγα κοιτάει ανατολικά ευθεία τη Νέα Ορλεάνη!
Εν τω μεταξύ, στην τελετή λήξεως των Ολυμπιακών αγώνων στην Αθήνα (29-8-2004), ακριβώς έναχρόνο πριν χτυπηθεί η Νέα Ορλεάνη, υπήρχε μια μεγάλη κίτρινη σπείρα στο κέντρο (εικ. 2).Θυμηθείτε το κλασικό φιλμ νοητικού προγραμματισμού, ο Μάγος του Οζ (ειδικά το Yellow Brick Road σε μορφή σπείρας) και κάποιοι κάτι θα καταλάβετε για το μαζικό προγραμματισμό του συλλογικού ασυνειδήτου.
Οι τελετές ενάρξεως και λήξεως στο Athens 2004 περιλαμβάνανε όλα τα προγραμματισμένα γεγονότα, μέχρι το 2008. Τυφώνες, τσουνάμια (θυμάστε το παιδάκι με τη βάρκα και το νερό), κομήτες, ευγονική (ο Θεός να την κάνει, γιατί αφορά μη ανθρώπινο DNA)”
Το PDF της Αμερικανικής κυβερνήσεως
Το PDF της Αγγλικής κυβερνήσεως
Από την τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, η «πρόβλεψη» του τυφώνα Κατρίνα!
Ένας απο τους πολλούς τυφώνες με σφραγίδα προελεύσεως!
Ηλεκτρομαγνητικά αντίμετρα στους τυφώνες!
Αντληση ενέργειας απο το τοπικό ενεργό κενό, για την ενεργειακή τροφοδότηση του τυφώνα και μετατροπή του σε κατηγορία 5!
Δευτερογενές φαινόμενο των βαθμωτών πεδίων.
Ψέκασμα με UFO!

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.