# #

13 Δεκ 2012

Προτάσεις....Ειδικός νόμος για όσους βρίσκονται χωρίς νόμιμη είσοδο στην χώρα.Δεν είναι ανάγκη το Κράτος να θεσπίσει ιδιώνυμο τα αδικήματα των αλλοδαπών, γιατί αυτό είναι αντίθετο με την αρχή της ισότητας απέναντι στην δικαιοσύνη.
Μπορεί όμως το Κράτος να ψηφίσει έναν νόμο ο οποίος θα αφορά γενικά όποιον βρίσκεται στην Ελλάδα χωρίς νόμιμη άδεια.
Έτσι σε περίπτωση που αυτός θα διαπράττει κάποιο αδίκημα, θα έχει ειδική μεταχείριση: 


α)  θα προβλέπεται το δικαίωμα του να φύγει οικειοθελώς εκτός της Ελλάδος αν το επιθυμεί πριν την εκδίκαση της υπόθεσης του, με δικαίωμα να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από 10 χρόνια με νόμιμο τρόπο αν πληρεί αυτά που προβλέπουν οι διακρατικές συμφωνίες της τότε χρονικής στιγμής, 

β) θα μπορεί αν το επιθυμεί να απαλλάσσεται από το 70% της φυλάκισης του εφόσον οικειοθελώς φεύγει εκτός Ελλάδας 

γ) αν κάποιος σκόπιμα αποκρύβει τα πραγματικά του στοιχεία (όνομα, ηλικία, τόπο καταγωγής), θα προβλέπεται ότι όποτε και αν αποκαλυφτούν τα πραγματικά του στοιχεία θα του κατάσχεται το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων, θα απελάσεται ή θα εκτίει 10 χρόνια εργασίας υπέρ του Κράτους, 

δ) όποιος είναι χωρίς νόμιμη άδεια στην Ελλάδα και διαπράξει κάποιο αδίκημα θα του στερείται το δικαίωμα να αποκτήσει ποτέ νόμιμα χαρτιά 

ε) όποιος βρίσκεται χωρίς νόμιμα χαρτιά στην Ελλάδα και διαπράξει κάποιο αδίκημα, δεν θα λήγει ποτέ το αυτόφωρο και δεν θα έχει δικαίωμα εξαγοράς της ποινής.

Βέβαια το Κράτος αν συντρέχουν κάποιοι λόγοι θα μπορεί να αναβάλει την οικειοθελώς αποχώρηση του, μέχρι να σταματήσουν αυτοί να υπάρχουν αυτοί.

Αν γίνουν τα παραπάνω, να είστε σίγουροι ότι κανένας από όποιον βρίσκεται χωρίς νόμιμα χαρτιά στην Ελλάδα, δεν πρόκειται να ξαναδιαπράξει παρανομία, αλλά και αν διαπράττει θα επιλέγει να φεύγει οικειοθελώς εκτός Ελλάδας πριν την εκδίκαση της υπόθεσης του.

Και όποιος ζητά πολιτικό άσυλο, θα το ζητά από την πρεσβεία της Ελλάδος ή της Αμερικής κτλ στο Πακιστάν ή στο Αφγανιστάν πχ, και θα του παρέχει η κάθε πρεσβεία άσυλο μέχρι την τελική απόφαση, όπως έγινε με τον ιδρυτή του Wikileaks στην πρεσβεία τουΙσημερινού  στο Λονδίνο.

Βέβαια  έτσι θα αδειάσουν και οι φυλακές και θα χάσουν οι δικηγόροι το ψωμί τους, οπότε η βουλή θα επιλέξει πάλι να φέρει κι άλλους κακοποιούς από όλον τον κόσμο για να έχουν δουλειές οι δικηγόροι!!!!!

Μην ξεχνούμε ότι οι περισσότεροι βουλευτές είναι και δικηγόροι, άρα, για να έχουν δουλειά, πρέπει να υπάρχουν και παράνομοι!!!

Πολίτης
Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.