# #

13 Δεκ 2012

Για τον ορυκτό πλούτο γίνονται όλα…Το απαράδεχτο φορολογικό κλέβει και άλλο μισθούς από τους πολίτες τους κάνει ακόμη φτωχότερους και  αποτιμά κάθε παιδί μας με σαράντα ολόκληρα ευρώ. Βάζει στο χέρι  την τσέπη των Ελλήνων, ώστε να βολευτεί η φορολογική μεταρρύθμιση.

Την ίδια ώρα στις ...πρώτες θέσεις της ακρίβειας στην Ευρώπη βρίσκεται η Ελλάδα στις περισσότερες κατηγορίες προϊόντων, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Eurostat.

Συγκεκριμένα η χώρα μας έχει καταφέρει μέσα στα χρόνια της κρίσης να σκαρφαλώσει ακόμα και στην πρώτη θέση ως η ακριβότερη ευρωπαϊκή χώρα στις τιμές των βασικότερων προϊόντων.
 Και  η Πρωθυπουργάρα μας; Υπόσχεται σε πάνω από 1,5 εκ. ανέργους ανάπτυξη!!!

Μας κοροϊδεύει  στα μούτρα μας … Αλλά και τι να πει; Να παραδεχτεί ότι πολίτες, έδαφος, πλούτος, τίθεται υπό καθεστώς επίβλεψης και υπό καθεστώς κατοχής και μάλιστα με τη συνεργασία του πολιτικού συστήματος. Να πει ότι ο ελληνικός λαός χάνει το δικαίωμά του στο αυτεξούσιο. Ότι  οι σχέσεις εργασίας υποτάσσονται σε ένα κανονιστικό καθεστώς που επιβάλλουν ξένες δυνάμεις στη χώρα.
Να πει ότι δεν του περνάει και το αφεντικό άλλαξε με την δική του συναίνεση. Να πει ότι δέχτηκε να μετατραπούμε  σε αποικιοκρατία για να μπορέσει εύκολα να εκμεταλλευτεί η Γερμανία  τον ορυκτό μας  πλούτο , για τον οποίο πλέον έχουν αρχίσει και μιλάνε όλοι, πλην των Ελλήνων πολιτικών οι οποίοι ακόμη το αμφισβητούν με εκφράσεις περί «γραφικοτήτων»…!

2 σχόλια:

  1. Μα γιατί αναπαράγετε ψέματα;
    Αφού βγήκε ο υπουργός μας ο στούρνος και ξεκαθάρισε πως δεν έχουμε ορυκτό πλούτο. Κάτι έχουμε, είπε, αλλά δεν φτάνει να ξεπληρώσουμε το χρέος. Έχει κάνει έρευνες το παλικάρι. Γεωτρήσεις, μετρήσεις, αναλύσεις. Εσάς θα πιστέψουμε ή τον κο υπουργό;

    ΥΓ: Είμαι σίγουρος πως όταν ανακαλυφτούν κοιτάσματα θα τρέχουν νύχτα οι 300 να τον κλέψουν κι αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.