# #

14 Δεκ 2012

Απίστευτο, η ΔΑΚΕ είχε 500 στελέχη μέσα στη Βουλή!!!


Πεντακόσιοι υπάλληλοι της Βουλής, στελέχη της ΔΑΚΕ αποχώρησαν σήμερα από τη συνδικαλιστική παράταξη διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές κατά 25% στους μισθούς τους. 

Μάλιστα, οι υπάλληλοι προχώρησαν σε 3ωρη στάση εργασίας απειλώντας ότι θα μπλοκάρουν την κατάθεση του φορολογικού νομοσχεδίου.Εντυπωσιακή η είδηση: 

Κατ’ αρχάς είχε η ΔΑΚΕ 500 στελέχη της μέσα στη Βουλή; 

Προφανώς οι υπόλοιποι 600-700 να φανταστούμε ότι είναι...
του υπόλοιπου πολιτικού φάσματος με πρώτο το ΠΑΣΟΚ.

Δούλευαν καλά, όπως φαίνεται τα κομματικά ρουσφέτια για τις χρυσοποίκιλτες θέσεις της Βουλής.Τα κόμματα διόριζαν στην υγεία των υπόλοιπων κορόϊδων.

Από την άλλη, προφανώς τα 500 στελέχη της ΔΑΚΕ, ίσως και τα άλλα 500 της ΠΑΣΚΕ, τόσα χρόνια που έπαιρναν 16 μισθούς, επιδόματα τρελά, μπόνους, υπερωρίες, και εφάπαξ 200.000 ευρώ (πέραν αυτού που έπαιρναν ως δημόσιοι υπάλληλοι) δεν είχαν κανένα λόγο να κάνουν απεργίες, ούτε να παραιτηθούν από τα συνδικαλιστικά τους όργανα.

Όμως, μετά τα όσα τραγικά έγιναν εκείνη τη νύχτα στη Βουλή όταν η κυβέρνηση τόλμησε να τους κόψει τα προνόμια και οι εργαζόμενοι έβριζαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους, τώρα επικρέμαται η απειλή του μπλάκ άουτ στο κοινοβουλευτικό έργο. Θα ήταν ωραίο να το δούμε κι αυτό. Να μη λειτουργεί η Βουλή επειδή οι υπάλληλοί της που τόσα χρόνια άρμεγαν τη χρυσή και «ιερή» αγελάδα του Δημοσίου, διαμαρτύρονται γιατί πρέπει κι αυτοί να κάνουν θυσίες.

Τι να πουν δηλαδή οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα που δεν είχαν ούτε «δόντι» σε κάποιο κόμμα, και έχουν υποστεί απίστευτα μεγαλύτερες περικοπές;


 http://neakeratsiniou.blogspot.com/2012/12/500_14.html#ixzz2F1mF0Mrj

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.